Nyt tilbehør

SanDisk 8GB microSD kort på vej

Sandisk® Corp meddelte tidligere på ugen, at de er begyndt at sende 6- og 8-gigabyte (GB) microSD™ High Capacity (microSDHC™) flashhukommelseskort til store telefonproducenter og udbydere af mobile netværk til test og evaluering. De nye kort er perfekte til det voksende antal funktionsrige multimedie terminaler, som samler telefoner, musikafspillere, håndholdte computere, digitalkameraer og meget mere.Et 8GB microSDHC kort kan lagre mere end 2.000 digitale sange, eller mere end 5.000 billeder i høj opløsning eller op til 5 timers MPEG 4 video i høj kvalitet.

Frigivelse af kortene til detailhandelen og deres tilgængelighed for telefonproducenterne og netværksudbydere er planlagt til senere i 2007. Prisen er endnu ikke fastsat.

“Med disse nye kort, kan alle mobiltelefoner med et kompatibelt microSDHC slot have lige så meget lagerplads som den iPhone, der har størst kapacitet,” sagde Jeff Kost, vicepræsident og daglig leder af Mobile forbruger-løsninger i SanDisk. “Derudover gør flytbare kort det nemt at dele dit eget indhold med venner, hente filer fra en computer, og tilføje mere lagerplads bare ved at købe flere kort. Ved at tilbyde kapaciteter på 6GB og 8GB, står SanDisk på spring for at lade folk nyde flere billeder, mere kort-data til navigering, flere videoer, flere spil og mere musik uanset hvor de er, på alle telefoner som har et kompatibelt microSDHC slot.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here