AppsTablet

Skræddersy din personlige bank på din iPad

Nykredits nye bank til iPad gør det nemt at skabe sit helt eget og personlige overblik over økonomien og tage et videomøde fra sofaen.

Hvorfor skal banken bestemme, hvordan du får vist din økonomi? Og hvorfor ikke tage et møde med banken fra sofaen? Nykredit har tænkt nyt i udviklingen af den nye bank-app til iPad, som kan hentes i App Store fra d. 4. december.

– Brugerne kan skræddersy deres bankoplevelse i Nykredits nye bank til iPad, så den passer til netop deres behov og krav. For nogle er det vigtigt hurtigt at kunne få overblik over, hvordan det går med investeringerne, mens det for andre er det den samlede udvikling på alle konti, der er det mest centrale. Disse forskelligheder tilgodeser vi med den nye bank-app, siger koncerndirektør Per Ladegaard.

Videomøder og et opgør med den traditionelle kontooversigt

Bankapp’en til iPad kommer som en  naturlig forlængelse af det store fokus, Nykredit gennem flere år har haft på at udvikle værktøjer, som hjælper kunderne til et bedre overblik over deres daglige økonomi.

Især Forbrugsoverblikket, der i lagkager og farver viser, hvordan pengene er brugt, har fået rigtig god feedback fra kunder og anerkendelse i diverse tests. Det udvides nu på iPad bl.a. med en geografisk visning, der viser, hvor dankortet er blevet brugt.

I det hele taget gør bankapp’en til iPad op med den traditionelle kontooversigt, fordi den bringer langt flere muligheder for detaljer og personligt overblik i spil.

– Med inspiration fra Forbrugsoverblikket får brugerne nu også et nyskabende, visuelt overblik over deres investeringer og pension. Desuden er det muligt at gennemføre videomøder direkte fra en iPad med rådgiveren, så kunderne fremover kan vælge at tage et møde fra sofaen, hvis det passer bedst i den travle hverdag, siger Per Ladegaard.

– Når vi satser så meget på den mobile udvikling, er det fordi, kunderne i højere grad foretrækker flere valgmuligheder. Allerede i dag kommer mere end 16% af bank-besøgene fra en mobil enhed, og den andel vil kun vokse med den nye bank-app til iPad, siger han.

Nykredits bankapp til iPad kan hentes i App Store fra d. 4. december 2012.

Se demovideo: http://www.nykredit.dk/privat/info/bank/bank-ipad.xml

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here