AppsNyhederNyt tilbehørVideo

Skully P1 motorcykelhjelm

Hjelmproducenten Skully Helmets planlægger at lancere en motorcykelhjelm med Android. Og bakkamera, display og voice control.

Vi kender allerede fra biler Hed-up-displays (HUD) og vi er rigtig mange der har hørt om de kommende Google-briller. Om end vi ikke selv har prøvet disse. Men teknikken fortsætter med at komme til de steder, hvor det kan gøre gavn. Tag fx Skully Helmets, der indbygger Android i det hvad primært er tænkt som beskyttelse.

I nederste højre hjørne er der et HUD som både kan benyttes som display men også som ekstra bakspejl. Og takket været Bluetooth kan displayet fungere som displayet til navigation, til musik og til sms-kommunikation og/eller handsfree telefonssamtaler.

Vi formoder, at hele styresystemet er baseret på en reduceret version af Android, men uanset dette, så viser dette som et fremragende eksempel, at vi ikke har set det sidste endnu, hvor styresystemer fra netop mobiltelefoner kan og vil dukke op i fremtiden.

Skulle du være interessenet i Skully P1, så søger selskabet bag denne motorcykelhjelm ”beta testere” – du kan finde mere information og ansøge om dette lige HER.

Comment here