Nyt tilbehør

Sling Media lancerer Slingbox PRO og Slingbox SOLO i Danmark

Sling media lancerer i dag sine to nye Slingboxe, Slingbox PRO og Slingbox SOLO, i Danmark.

Begge bokse bygger på den Emmy-vindende Slingbox, der gør det muligt, via internettet, at se tv i høj kvalitet på den bærbare og mobiltelefonen. Slingbox omdanner PC”ere, laptops, Macs, Windows Mobile-baserede smartphones og en lang række mobiltelefoner til et personlig og mobilt TV. Begge produkter gør det muligt for brugeren at se og styre sit tv, sin dvd- eller harddiskoptager og sågar et webcam, over alt hvor der er adgang til internettet.

”Den enorme succes Slingbox Classic har haft, viser at de europæiske forbrugere har taget placeshifting til sig”, siger Blake Krikorian, medstifter, bestyrelsesformand og CEO for Sling Media. ”Med introduktionen af Slingbox PRO og Slingbox SOLO sætter vi endnu højere standarder for placeshifting-markedet ved at understøtte næsten alle tv-/videoteknologier og ved at gøre installationen meget lettere og intuitiv. Sling Media er fokuseret på at skabe produkter, der giver forbrugerne mest for pengene og få de bedste oplevelser. Jeg er rigtig stolt af de to bokse, vi sender på markedet i Danmark i dag”

Både Slingbox PRO og Slingbox SOLO er udviklet til at imødekomme en mængde forskellige behov for den mobile TV-seer. Boksene understøtter widescreen (16:9), fuld VGA og op til 8 Mbps i hjemmet, de har forbedret streaming, forbedret videokvalitet og kan modtage HD-signaler. Slingbox PRO og Slingbox SOLO understøtter de fleste digitale kabeltyper og satellit set top-bokse i Danmark.

Slingbox PRO har hele fire A/V porte med audio: Antenne, S-video, video input og video output. Den har desuden en HD-port for brugere, der har en HD set top-boks. Kombination af input- og output-porte gør det muligt at koble tre forskellige A/V-enheder og et antenne-kabel til på samme tid. Slingbox PRO er specielt designet til det europæiske markedet og har integreret analog/digital PAL-tuner, med DVB-T understøttelse, der giver kunderne adgang til programmer fra deres antenne-forbindelse.

Slingbox SOLO giver kunderne mulighed for at koble én A/V-enhed til via stik, S-video eller video-forbindelse eller et integreret output. Dette kan bruges til både standard- og HD-set top-bokse og dvd- eller harddiskoptageren.

I butikkerne: Slingbox PRO og Slingbox SOLO sendes på det danske marked i slutningen af februar. Priser er endnu ikke fastsat. Prislejet vil sandsynligvis ramme de vejledende europæiske priser: For Slingbox PRO € 299 og for SOLO € 189.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here