Nye mobiltelefoner

Sony Ericsson W550i

SONY ERICSSON HAR i dag annonceret endnu en ny Walkman mobiltelefon – W550 – som skal være et (billigere) alternativ til den kommende W800i. Denne nye tri-band telefon forventes i butikkerne allerede i begyndelsen af 4. kvartal, hvilket vil sige omkring oktober måned. W550i har en indbygget hukommelse på 256 MB, som dog ikke kan udvides. Sony Ericsson oplyser, at ”musik-tiden” er op til 30 timer, og ellers har den nye W550i er 1,3-megapixel-kamera, Bluetooth, E-mail klient og et 262K farvedisplay (176 x 220 pixel).

I øvrigt oplyser Sony Ericsson, at den W600a som selskabet præsenterede i New York den 13. juni, nu også vil være tilgængelig i resten af verdenen som W600i, altså som en storebror til den netop nu præsenterede W550i.  Det skal nævnes, at designet på W550 og W600 er identisk, og at W600i ligeledes ville være at finde i butikkee i begyndelsen af Q4.

”W550i er et spændende produkt som kombinerer musik, billeder og spil, så brugerne kan få underholdning, ligegyldigt hvor de er henne – og så er den samtidig en fremragende telefon,” forklarer Steve Walker, der er Sony Ericssons Head of Product Marketing.

”Den nye Walkman phone er udviklet til dem, der vil have det sjovt, kan lide at feste og vil dele morsomme øjeblikke med deres venner. Der er så mange underholdnings-features proppet ind i det lille, glatte handset, at det kan opfylde alle ønsker om underholdning, både når man er alene og sammen med en gruppe af venner.” 

Sony Ericsson W550i har en avanceret digital musikafspiller med en udsøgt lyd, som leveres gennem to eksterne højttalere eller gennem et headset, der leveres sammen med telefonen. Det er nemt at ”fylde” musik i telefonen takket være Disc2Phone® PC softwaren og telefonens 256 MB interne hukommelse, der er tilstrækkeligt til at opbevare mellem 60 og 120 standard MP3- eller AAC musikfiler (afhængig af bitraten). W550i er det ideelle nye medlem af Sony Ericsson Walkman-familien med sit stilfulde design og funktionelle betjening. Telefonen har så lang batteritid, at brugeren kan lytte til op til 30 timers musik, når telefonen er slukket. Derfor er det muligt at lytte til sin yndlingsmusik på flyrejser, hvor telefondelen kan slukkes separat.   Selv om man lytter til musik gennem W550i’s hovedtelefoner, går man ikke glip af telefonopkald, fordi musikken automatisk slukkes, når opkaldet modtages.

På den måde kan brugeren besvare opkaldet og bagefter automatisk vende tilbage til musikken. En speciel musikknap giver omgående adgang til telefonens Walkman music player, som kan benyttes uafhængigt af telefonen. Derfor kan afspilleren også benyttes med telefonen i flight mode, så den personlige musik kan nydes på flyrejser.  W550i giver desuden en ægte oplevelse af game-konsol. Man kan spille med skærmen i horisontal position og med knappee til venstre og højre for skærmen, så man kan benytte begge hænder. Spillere kan nyde oplevelsen med de pre-installerede 3D-versioner af Worms™Forts; Under Siege 3D, der er udviklet af THQ Wireless; og Extreme Air Snowboarding™, der er udviklet af Digital Chocolate; samt en ny multiplayer-version af Midway’s Gauntlet™, der er udviklet med licens fra TKO Software.

Hvis spilleren foretrækker det, er det lige så let at spille med vertikal skærm eller telefonen i L-form sammen med tastaturet. Herudover understøtter W550i multi-player peer-2-peer gaming over Bluetooth™.  Sony Ericsson W550i er udstyret med et 1,3 megapixel kamera, så både videoklip og stillbilleder kan optages – med op til 4x digital zoom til close-ups. Optagelserne kan gemmes og deles med andre via MMS eller Bluetooth – og endda overføres til en pc via et USB-kabel.  Koncerter, biograftider, søgemaskiner og webmail kan let tjekkes med en komplet internet-browser, der kan benyttes på flere måder: I fuld skala kan brugeren scrolle rundt på hele siden eller vælge se informationerne samlet i en enkelt spalte. På begge måder giver det lysstærke 1,8” 262K TFT display knivskarpe billeder.  Selv om W550i byder på en mængde features, er der hele tiden mange nye måder, man kan gøre sin telefon personlig på. Brugeren kan anskaffe en række Style-Up™ covers, der kan matche telefonens wallpaper og temaer, som kan hentes fra Sony Ericssons Fun & Downloads. Så der er slet ingen grund til at kede sig med denne stilfulde telefon til underholdning.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here