Nye mobiltelefoner

Sony Ericsson Xperia X1

Så kom den altså – den store nyhed fra Sony Ericsson – lanceringen af XPERIA, , der er en ny æra inden for mobil kommunikation. Det er en enestående, buet slidertelefon fra Sony Ericsson, der er designet til at reagere på det voksende behov for en førsteklasses konvergeret mobil oplevelse.

XPERIA X1 kombinerer et 3” klart og bredt VGA-display samt et fuldt QWERTY-tastatur i en fornem finish i metal. Med Windows Mobile® inside lader XPERIA™ X1 brugeren vælge mellem en dynamisk række af aktiviteter – når som helst og hvor som helst – fra at nyde favorit-underholdningen til at arbejde effektivt på farten. Få en verden af oplevelser ved blot at berøre XPERIA™ -skærmen.

”XPERIA™ er repræsentant for det første nye brand, som er skabt inde i Sony Ericsson. Det repræsenterer vores vision for en førsteklasses, energifyldt kommunikations-oplevelse,” udtaler Kenneth Møller, der er national account manager for Sony Ericsson i Danmark og Island.

”Denne lancering og meddelelsen om X1 styrker yderligere det totale Sony Ericsson brand og placerer os i forrest i den mobile konvergens.”

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here