NyhederNyt tilbehør

Sony EXTRABASS sætter gang i festen hvor som helst

  • Fire nye trådløse højttalere med festlige lyseffekter og to nye trådløse hovedtelefoner bliver en del af EXTRABASS-serien
  • Designet til at nyde musik med en dyb bas
  • Lyt til din yndlingsmusik hvor som helst med højttalernes vandafvisendei design og lange batterilevetider

EXTRABASS-serien fra Sony sætter gang i din puls med en vibrerende bas. Med fire nye bærbare trådløse højttalere, som alle har den unikke EXTRABASS-teknologi og fås i fire forskellige størrelser og forskellige farvemuligheder, får du kraftfuld lyd med buldrende baslyde og lyseffekter, som skaber en festlig atmosfære.

Højttalerne sætter gang i hvilken som helst fest indendørs og udendørs. Med op til 24 timers batterilevetidii kan festen fortsætte til de lyse timer. Læg dertil de nye seje festfunktioner, som inkluderer klart lys, som blinker i takt med musikken, DJ-effekteriii til at gøre din fest personlig og genial vandafvisende holdbarhed til de uforglemmelige nætter. Vil du give den endnu mere gas, kan du tilslutte op til 10 højttalere med ”Wireless Party Chain”-funktionen og få musikken til at brage hele vejen rundt. Du kan også parre to højttalere af samme model trådløst med ”Speaker Add”-funktionen for at få en bred stereolyd.

Foretrækker du at have din egen personlige fest, giver de nye trådløse EXTRABASS-hovedtelefoner samme dybe bas direkte til dine ører, uden du skal bekymre dig om at blive viklet ind i ledninger.

i trådløse højttaler med IPX5-mærkning
ii 24-timers batterilevetid i SRS-XB40 og SRS-XB30, 12 timer i SRS-XB20 og 16 timer i SRS-XB10
iii kun med XB40

Pris og tilgængelighed
De nye produkter i EXTRABASS-serien er tilgængelige i løbet af foråret 2017.

  • SRS-XB40 – den største trådløse højttaler med 24 timers batterilevetid og lyseffekter i flere farver kommer i blå, sort og rød til en vejl. udsalgspris på 2.000 kr.
  • SRS-XB30 – trådløse højttaler med 24 timers batterilevetid og lyseffekter i flere farver kommer i blå, sort, rød, grøn og hvid til en vejl. udsalgspris på 1.400 kr.
  • SRS-XB20 – højttaler med lyseffekter i én farve kommer i blå, sort, rød, grøn og hvid til en vejl. udsalgspris på 1.000 kr.
  • SRS-XB10 – den mindste trådløse højttaler kommer i blå, sort, rød, grøn, hvid og gul til en vejl. udsalgspris på 500 kr.
  • MDR-XB950N1 – hovedtelefoner med støjreduktion og 22 timers batterilevetid kommer i sort og grøn til en vejl. udsalgspris på 2.000 kr.
  • MDR-XB950B1 – hovedtelefoner med 18 timers batterilevetid kommer i sort, rød og blå til en vejl. udsalgspris på 1.600 kr.
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here