NyhederNyt tilbehør

Sony Smartwatch 3

EFter Smartwatch 1 og 2 kommer… Smartwatch 3. Og på IFA i Berlin har Sony skudt et sandt festfyrværkeri af af nyheder; blandt andet Sony Smartwatch. Smartwatch 3.

SmartWatch 3 understøtter “Android Wear” fra Google, og det har indbygget GPS og 4 GB lagerplads. Uret leverer ikke blot værdifulde informationer og tjenester baseret på dine aktiviteter. Du har også fjernadgang til kommunikation og underholdning, som for eksempel musik – selv når du er væk fra din smartphone. Dertil kommer “SmartBand Talk”, som er udstyret med et buet e-paper-display, som altid er tændt, hvilket gør det let at tage håndfrie opkald og lave talekommandoer. De intuitive talekommandoer gør det muligt at tjekke din Lifelog-status med et hurtigt kig på håndleddet. “SmartWatch 3” og “SmartBand Talk” vil være tilgængelige verden over dette efterår.

Sony vil den kommende tid udvide sit sortiment af SmartWear-produkter betydeligt. Der vil for eksempel komme “Smart Tennis Sensor”*, som fastgøres på en tennisketcher for derefter at kunne visualisere hvert eneste slag på din smartphone. En prototype på SmartEyeglass–briller med gennemsigtigt glas, som lægger brugbar information ind i dit synsfelt – vil også blive lanceret.

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here