NyhederTablet

Sony Tablet S

Sony er klar med sin første tablet, Tablet S. Den Android-baserede tablet byder på en unik kombination af hardware, indhold og netværkstjenester – og giver adgang til et væld af underholdning.

Sonys Tablet S er optimeret til underholdning på sin 9,4” store berøringsfølsomme skærm og med ydelsen fra den stærke NVIDIA Tegra 2 Mobile-processor kan websurf, apps og alverdens underholdning nydes i fulde drag på den store, højopløselige skærm. Med en vægt på under 600 gr. (WiFi-versionen) og et unikt, asymmetrisk design sørger Tablet S for timevis af underholdning, uden at den føles tung eller uhandy i brug. Sonys Tablet S er tilgængelig på det nordiske marked fra slutningen af september. Tablet S fås også i en WiFi/3G udgave fra november 2011.

WiFi-modellerne af Tablet S er baseret på Android 3.1 (og kan opgraderes til Android 3.2) og WiFi/3G-modellen lanceres med Android 3.2. Tablet S er udstyret med kameraer både på forsiden og bagsiden, så den er optimeret til optagelser af billeder og video, samt videosamtaler. Derudover er Tablet S udstyret med både USB 2.0 og port til SD-kort, så man nemt kan tage backup og overføre filer fra andre enheder.

Nyt, innovativt tablet-design
Sonys Tablet S har et helt unikt asymmetrisk design, som let kan holdes både horisontalt og vertikalt – og som er optimeret til brug i længere tid ad gangen. Den særlige konstruktion gør, at vægten absorberes bedre i din håndflade og derfor ikke føles som om, at den “falder bagud”, når du ser film eller læser bøger. Skærmen hælder en smule, når tablet’en ligger ned, hvilket giver en bedre betragtningsvinkel og gør den mere bekvem at skrive på. Sony har også udviklet en særlig holder, der fås som tilbehør, som forvandler Tablet S til eksempelvis en digital fotoramme eller et ur, der viser brugerdefineret indhold.

Skærmen i Tablet S er baseret på Sonys TruBlack-teknologi, der ved at kontrollere brydningen af lyset mellem LCD’en og skærmen, giver mere levende farver, dybere sorte nuancer og et krystalklart billede. Den reducerer også genskin fra sollys og elektrisk lys, så skærmen er klar at se på både indendørs og udendørs.

Kombinationen af Sonys teknologier Quick View og Quick Touch giver en hurtig respons og flydende navigering via den store touch-skærm samt en super intuitiv brugergrænseflade. De store knapper på det virtuelle tastatur udnytter skærmpladsen fuldt ud, og tilpasser sig samtidig til den opgave, du er i gang med. For eksempel popper der et numerisk tastatur frem, når du indtaster adgangskoder og en autokorrektur-funktion, når du skriver e-mails og sms’er.

Sony Tablet S giver adgang til en spændende verden af netværksunderholdning og indholdstjenester. Blandt andet får du adgang til:

Sony Entertainment Network: Sonys egen netværkstjeneste, som byder på musiktjenesten Music Unlimited (tilgængelig fra november), som giver dig adgang til over ti millioner musiknumre fra verdens størstepladeselskaber og udgivere.
PlayStation-certificeret: Sony Tablet S er som den eneste tablet i verden optimeret til PlayStation-spil.
Personal Space: Denne gratis, cloud-baserede tjeneste gør det let at dele billeder og video fra Sonys Tablet S med venner og familie. Man kan også tilgå albums, der er uploadet fra andre enheder.

Tablet S byder også på en lettilgængelig favorit-menu, så man hurtigt får adgang til indhold som musik, video og spil uden at skulle starte de forskellige applikationer op.

Fuld kontrol over alle stuens medieapparater
Sonys tablet giver dig fuld kontrol over din hjemmeunderholdning. Fra Tablet S kan du streame lyd og billede direkte til andre DLNA-enheder, som f.eks. dit BRAVIA-tv eller direkte til trådløse højttalere. Tablet S er også udstyret med infrarød teknologi, og kan bruges som en fuldt konfigurerbar fjernbetjening til alle hjemmets multimedieenheder, som f.eks. tv, Blu-ray-afspiller eller hjemmebiograf.

Tablets S er også kompatibel med teknologien Media Remote, som lader dig styre Sonys øvrige enheder, herunder BRAVIA-tv, via WiFi.

Stort udvalg af applikationer
Tablet S leveres med en lang række præinstallerede applikationer, som gør det nemt at nyde film, musik, spil, e-bøger og meget andet. Der er ligeledes direkte adgang til Googles mobile tjenester og programmer, inklusiv 3D Maps og Google Voice Search.

Naturligvis får brugerne adgang til et væld af applikationer via Android Market, hvor der også findes et udvalg, der er udviklet specielt til Tablet S. Blandt de præinstalleret applikationer findes blandt andet:

Social Feed Reader, der integrerer Facebook, Twitter og RSS i et enkelt feed, så du altid er opdateret.
Music Player, der lader dig navigere rundt i dit musikbibliotek, oprette dynamiske spillelister med SensMe-funktionen, se albumcovers og visualiseringer og finde relateret materiale online. Med et enkelt tryk på et ikon kan du “smide” (streame) indhold direkte fra Sony Tablet S til en anden DLNA-enhed i dit netværk – eksempelvis dit HiFi-system.
Video Player, der lader dig søge i dit videobibliotek og afspille video, søge efter scener og, ligesom ovenfor, streame direkte til andre DLNA-enheder såsom dit BRAVIA-tv.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here