Nye mobiltelefonerNyheder

Sony Xperia 1

Sony Mobile Communications (Sony Mobile) redefinerer sin smartphonevision i forbindelse med lanceringen af flagskibet Xperia 1. Den elegant designede mobil leveres pakket med innovationer inden for skærm- og filmteknik, hentet fra Sony’s professionelle ekspertise.

“Vi har etableret en ny vision for vort varemærke Xperia™ for at give vore kunder oplevelser udover fantasiens grænser”, udtaler Mitsuya Kishida, der er President for Sony Mobile Communications. “Vi fortsætter med at udfordre i vores stræben efter innovation, og den nye Xperia leverer en ægte teknikoplevelse med mange professionelle funktioner, som hjælper vores brugere til at maksimere deres kreativitet på en måde, som kun Sony kan.”

21:9 CinemaWide 4K HDR OLED-display – en uovertruffen oplevelse

Nyd film i originalformatet 21:9 takket være den 6,5” store CinemaWide 4K HDR OLED-skærm. Med Xperia 1 får du samme billedforhold og farvegengivelse, som film skabes i, så du oplever dem præcis sådan, som skaberne har tænkt sig.

Den uovertrufne skærm drives med Sony’s prisbelønnede BRAVIA TV-teknik. X1™ for mobile med HDR (High Dynamic Range) remastering-teknik sikrer, at alt du kan kigge på – også streamet indhold – kan nydes med bedre kontrast, farve og klarhed.

Xperia 1 har en 10-bits tonegradering (8 bits med 2 bits udligning), som kan gengive en mængde forskellige farver uden forstyrrende banding. Xperia 1 leverer dybere niveauer af sort med mere naturtro farvegengivelse. Inspireret af Sony’s professionelle mastermonitorers farvehåndtering, som bruges i førende Hollywoodstudio-produktioner, kan du nu opleve uovertruffen farvenøjagtighed med vores nye ”Creator mode”, som gengiver indhold eksakt, som det blev skabt. Xperia 1’s skærm understøtter desuden det brede farvespektrum ITU-R BT.2020 samt DCI-P3 med farvegengivelses-standarden Illuminant D65.

Nyd lyd i flere dimensioner med Dolby Atmos®

Den ultimative filmoplevelse når yderligere et niveau op takket være Dolby Atmos®-flerdimensionelle lyd med uovertruffen og imponerende realisme. Lyden i Xperia 1 er kalibreret i samarbejde med Sony Pictures Entertainment.

Du kan også tage dit mobilspil til næste niveau med Xperia 1. Den store 21:9-skærm giver dig en perfekt oplevelse, uanset hvilket spil du foretrækker, mens Game Enhancer optimerer ydelsen og blokerer uønskede meddelelser samtidig med, at det bliver muligt for dig at optage dine spil og finde tips til dit spil online.

Skab stærkere fortællinger ved hjælp af Cinema Pro og udvidede foto-indstillinger

Det avancerede trippelkamera (12MP) giver dig mulighed for at tage billeder med professionel kvalitet og er optimeret til at klare de fleste situationer og lysforhold: 16 mm vidvinkel til landskabsfotos, et alsidigt 26 mm-objektiv og et 52 mm-teleobjektiv (svarende til 35 mm).

Xperia 1 leveres med BIONZ X™ for mobile, som bygger på teknik fra Sony’s lovpriste α (“Alpha”)-kameraer med udskiftelige objektiver. Algoritmer giver verdens første øjen-autofokus i en smartphone. Herudover klarer kameraet op til 10 fps AF/AE-sporing (autofokus og automatisk eksponering), hvilket sikrer både rigtig fokus og optimal eksponering. Tag bedre billeder i svagt lys med den lysstærke F1.6-optik og Dual Photo Diods-billedsensoren med 1.4µm store pixels, som garanterer, at motiver i bevægelse forbliver skarpe, mens RAW-støjreducering giver smukke, tydelige billeder.

Xperia 1 tager også videooptagelse til næste niveau takket være samarbejdet med ingeniørerne i Sony’s professionelle digitale kamera-division med varemærket CineAlta og deres Full Frame-filmkameraer “VENICE“.

Med en professionel brugergrænseflade, som er arvet fra “VENICE”, kan Cinema Pro filme med forskellige parametre og farvindstillinger, præcis som filmskabere i Hollywood. De udtryksbaserede forindstillinger, hvor farveprofilerne tilbyder otte alternativer for at lave stemningen i forskellige filmstilarter, alt dette med 4K HDR i 24 fps og 21:9-format. Xperia 1 lader dig også tage 21:9 stillbilleder fra livevisning eller indspillede klip. Det unikke hybridstabiliseringssystem kører Optical SteadyShot™ med en unik algoritme for at sikre smidig og rystelsesfri optagelse.

21:9 – smukt og ergonomisk design

Skærmens 21:9-forhold giver Xperia 1 et stilrent design, som indrammer det fantastiske display. Den smalle profil sørger for, at telefonen ligger bekvemt i hånden. Den stive metalramme sammen med robust Corning® Gorilla® Glass 6 på for- og bagsiden samt IP65/IP68-certifieret vandafvising[iv], beskytter telefonen på bedste måde.

21:9 – effektivere multitasking til øget produktivitet

Den unikke 21:9-skærm gør den mere anvendelig og er ideel til at køre to apps samtidig, så man kan se og gøre mere. Du kan hurtigt og enkelt starte multitasking ved hjælp af Side Sense, genvejen for multitasking eller via en stemmekommando.

Kraften til at bringe dig længere

Oplev utrolige præstationer og forbedret effektivitet med den seneste Qualcomm® Snapdragon™ 855-mobilplatform, som tilbyder Gigabit LTE-hastigheder op til 25 % hurtigere CPU og op til 40 % højere GPU-præstationer sammenlignet med den tidligere generation. Snapdragon Elite Gaming håndterer nemt processor-intensive applikationer og spil.

3.330 mAh-højkapacitetsbatteri, kombineret med Smart Stamina, Battery Care[v] og Xperia Adaptive Charging hjælper dig med at holde dig i gang hele dagen.

Etuiet Style Cover Touch (SCTI30) findes i matchende farver og har en transparent front som lader dig komme til alle funktioner i din Xperia 1, selv når fronten er lukket.

Xperia 1 lanceres i slutningen af foråret 2019 i farverne sort, lilla, grå og hvid og kommer med Android™ 9 Pie.


[iv] XperiaTM 1 er vandafvisende og beskyttet mod støv, så du behøver ikke være urolig, hvis du skulle overraskes af regn eller vil skylle snavs af under vandhanen. Men husk, at alle porte og luger skal være ordentligt lukkede. Undgå at nedsænke enheden under vand, og udsæt den ikke for havvand, saltvand, klorholdigt vand eller væsker som for eksempel drikkevarer. Ved misbrug og fejlagtig brug ophører garantien. Enhederne er blevet testet og godkendt til IP-beskyttelsesklasse IP65/68. Få flere informationer på www.sonymobile.com/waterresistant . Vær opmærksom på, at USB-porten til tilslutning og opladning på XperiaTM 1 ikke er forsynet med låg. USB-porten skal derfor være helt tør inden du oplader telefonen.

[v] Battery Care oplader din telefon till 90 % og venter derefter med at oplade til 100 % til lige før, du normalt står op.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here