MWC 2014Nye mobiltelefonerNyheder

Sony Xperia M2

Mens fx HTC gerne vil have fornyet fodfæste i den såkaldte mellemklasse, og kun har taget to mellemklasse modeller til Barcelona, så har Sony lanceret Xperia M2. Næsten i alt ubemærkethed.

Sonys nye mellemklasse mobil behøver ikke at gemme sig bag de mange andre nyheder i Barcelona. Xperia M2 har en 4,8” stor skærm, et 8-megapixel kamera med Exmor-RS sensor og er (selvfølgelig) en 4G-model. Eneste lille skuffelse er skærmens opløsning, som kun er på 540 x 960 pixel, hvilket er meget lille i forhold til skærmens størrelse.

Men for at Xperia M2 ikke går I knæ ved afspilning af videoer, så arbejder der en hurtig og batterieffektivt Quad-core Snapdragon 400 processor, der arbejder med 1,2 GHz. Som hjælper er der 1 GB RAM installeret. Den interne hukommelse er på 8 GB men hukommelsen kan udvides med et MicroSD kort. Bluetooth er 4.0 og NFC er der også blevet plads (og råd) til.

Batteriet er på 2.300 mAh, som burde sikre gode batteritider. Der er ingen oplysninger hvorvidt M2 er vand og støvtæt som Xperia Z2.

OS er Android 4.4 aka KitKat og så er meldingen, at Xperia M2 lander på gaden i løbet af 2. kvartal i år; og det i farverne sort, hvid og violet. Prisen forventes i omegnen af 2.400 kr.

 

Comment here