MWC 2016Nye mobiltelefonerNyheder

Sony Xperia X

Sony Mobile har igen fokus på Xperia, når den nye smartphone-serie Xperia X præsenteres på Mobile World Congress i Barcelona. Vil du ikke gå på kompromis med teknikken, er Xperia X og Xperia X Performance seriens to flagskibe, mens Xperia XA er en smartphone, som med unikt design brillerer i mid range-segmentet. Xperia X-serien er også startskuddet for Sony’s vision om fremtidens kommunikation, hvor Xperia-familien udvider med andre smarte produkter.

– Med Xperia X-serien skriver vi et nyt kapitel i vores succesfulde Xperia-saga. De tre nye telefoner i X-serien strækker sig fra smart design i mellemklassen til de bedste specifikationer i premium-segmentet, så de tilbyder noget til alle. Fælles for modellerne er blandt andet kameraer i verdensklasse samt et nyt design, hvor telefonerne ligger endnu bedre i hånden. Det nye design og de iøjnefaldende farver, tror vi, tiltaler endnu flere mennesker end tidligere, udtaler Morten Johansen, der er marketingchef hos Sony Mobile i Danmark.

Xperia X-familien: Xperia X, Xperia X Performance og Xperia XA

Hele den nye Xperia X-serie er opdateret på de tre områder, som længe har været Xperia’s fornemmeste kendetegn: kamera, batteri og design.

Xperia-modellernes kameraer har længe været i topklasse, hvor fx Xperia Z5-seriens kamera topper rankingen hos det velrenommerede testlaboratorie DxOMark. Med flagskibet i Xperia X-serien er kamerateknologien nu taget til næste niveau med ”Predictive Hybrid Autofocus”, en teknologi, der er udviklet i samarbejde med Sony’s ingeniører til α-systemkameraet. Den nye teknologi følger motivet på billedet, sporer dets bevægelse og holder konstant motivet i fokus. Det bringer fotos af bevægelige motiver til helt nye højder, så du kan fange en situation med perfekt skarphed – uden at frygte uskarpe billeder.

For at sikre billeder i verdensklasse er kameraet i Xperia X og Xperia X Performance udrustet med en stor 1/2.3” Exmor RS-sensor med en opløsning på hele 23 megapixels. For at maksimere antallet af likes er selfie-kameraet opdateret og har nu 13 megapixels samt Sony’s smarte auto-indstilling.

Kameraet i Xperia XA har også hurtig autofokus med et hovedkamera på 13 megapixels og et selfie-kamera på 8 megapixels.

Udover at Xperia X-serien har et batteri, som holder i op til to døgn1 har Sony sammen med Qnovo i Xperia X og Xperia X Performance implementeret adaptiv opladning – en teknik, som giver smartere opladning ved at registrere, når batteriet har brug for at oplades hurtigt, eller når det kan oplades langsommere og mere forsigtigt, som fx over en hel nat. Batteriet slides på den måde mindre og får dermed et længere liv2.

Designet af samtlige medlemmer i Xperia X-serien er opdateret i et samarbejde mellem Sony i Lund og Tokyo. Alle modeller har en skærm på 5”, mens størrelsen, formen og materialet nøje er udvalgt, så telefonerne kan ligge bekvemt i hånden og være nemme at bruge. Andre designnyheder er de afrundede kanter samt det afrundede glas. Med sin IP65/68-klassificering er Xperia X Performance desuden vand- og støvtæt3.

Hver smartphone får sin kraft fra nøje udvalgte processorer: Qualcomm® Snapdragon™ 650 processor (Xperia X), Qualcomm® Snapdragon™ 820 (Xperia X Performance) og Mediatek Helio™ P10 (Xperia XA).

Xperia X-serien i Danmark

  • Xperia X lanceres ved månedsskiftet maj/juni med en forventet pris omkring 4.500 kr*
  • Xperia XA lanceres i juni med en forventet pris omkring 2.500 kr*
  • Xperia X Performance lanceres ved månedsskiftet juni/juli med en forventet pris omkring 5.500 kr*

Samtlige modeller lanceres i farverne hvid, sort, lime gold og rose gold. Til hver model findes forskellige typer covers i matchende farver.

*Endelige forventede priser meddeles ved lanceringen.                                                                                            

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here