Nye mobiltelefonerNyheder

Sony Xperia XA2

  • Xperia XA2 er udrustet med Sony’s 23MP Exmor RSTM-kamera og har desuden et 8MP Exmor RTM selfie-kamera, som tager billeder med 120° supervidvinkel
  • Elegant, kantløst design med en ramme af anodiseret aluminium
  • Understøtter Dual SIM og nye netværkstjenester som Voice over LTE og Voice over WiFi
  • Kommer på markedet i fire forskellige farver; sølv, sort, blå og rosa

Mellemklassen bliver premium

Under elektronikmessen CES 2018 præsenterer Sony sin nye Xperia XA2 – der er producentens nyeste medlem i den populære super-mellemklasse. Xperia XA2 er elegant designet med bløde, afrundede kanter og leveres fuldt udstyret med Sony’s kamerateknik og kraftfulde ydelse.

“Det vi kalder super-mellemklasse begyndte, som en idé baseret på, at vi ville bringe vore spændende, nye teknologier til flere segmenter på mobilmarkedet og helt enkelt gøre teknikken tilgængelig for flere brugere,” fortæller Rikard Skogberg, der er PR- og produktchef for Sony Mobile i Norden. “Xperia XA2 indeholder samme verdensledende frontkamera-teknik, som vi introducerede i vor XZ-serie. Nu introducerer vi understøttelse af nye netværksteknikker som 4G- og WiFi-samtale – endda i mellemklassen. Vi betragter 2018 som et gennembrudsår, og vi ser frem til at vise flere nye innovationer i hele Xperia-porteføljen de kommende måneder.”

Xperia XA2 – sofistikeret kamerateknik og kraftfuld ydelse i elegant design

Xperia XA2’s kraftfulde 23 MP-kamera kombinerer Sony’s store 1/2,3″ Exmor RSTM mobilsensor med ISO 12.800-følsomhed for optimal billedforbedring, selv under ringe lysforhold.

Kameraet understøtter 4K filmoptagelse, så alt det, du skaber, gengives med de bedst mulige farver og skarphed. Kameraet kan optage i 120 fps slow motion, som giver brugeren mulighed for på en unik måde at dramatisere action og bevægelser, der er svære at fange. Frontkameraet med 8 MP har 120° super-vidvinkel – og er perfekt til gruppebilleder eller motiver med smuk natur i baggrunden.

Den 5,2” store Full HD-skærm er lysstærk, skarp og med stort farvespænd. Oplåsning af mobilen sker nemt med den integrerede fingeraftrykssensor, som sidder monteret på telefonens bagside. Telefonen er elegant designet med en ramme af anodiseret aluminium og diamantsleben overflade i top og bund. Skærmen er direkte monteret mod metalrammen med en jævn bue af skærmen og et symmetrisk layout for at opnå et smukt udseende og en bekvem følelse. Xperia XA2 er med det slidstærke Corning® Gorilla®-glas designet til et hårdere liv.

Højkapacitetsbatteriet på 3.300 mAh kombineret med Qualcomms® SnapdragonTM 630 processor betyder, at du kan gøre mere af det, du er glad for i længere tid med stabil og hurtig ydelse. Sony’s smarte opladningsteknologi, Smart Stamina, forlænger brugstiden, mens funktionerne Battery Care og Qnovo Adaptive Charging ser til, at batteriet holder over længere tid. XA2 har også funktionen hurtigladning, som giver dig timer af brugertid efter bare nogle minutters opladning (kræver Quick Charger UCH12W).

 Xperia XA2 lanceres med Android 8.0 OreoTM, understøttelse af Dual SIM samt understøttelse af nye netværkstjenester som Voice over LTE og Voice over WiFi med udvalgte operatører i Danmark.

Modellen lanceres i februar i de fire farver: sølv, sort, blå og rosa.

Vejledende pris: 2.999 kr.

Specifikationer Xperia XA2

 

Farver

 

Sølv, sort, blå, rosa

 

 

 

 

 

 

 

 

Fakta

 

Mål

 

142 x 70 x 9,7 mm

 

Processor

 

Qualcomm® SnapdragonTM 630 Mobile Platform

 

GPU

 

Adreno 510

 

Vægt

 

171 g

 

SIM-kort

 

Understøtter Dual SIM, Nano SIM

 

Operativsystem

 

Android™ 8.0 Oreo

Kamera

 

 

 

 

Hovedkamera

1/2.3” 23 MP

Hybrid AF

0.6s Quick launch

Sony Exmor RS™ for mobile

5x Clear Image Zoom

Sony’s SteadyShot™

ISO 12800

Front 120° supervidvinkel-lins
8 MP Exmor R™
Lyd Bluetooth® stereo (aptX®  HD, A2DP)

Clear Audio+

Clear Bass™

Clear Phase™

Dynamic Normaliser

Skærm 5.2” FHD 1080p
Opkobling Wi-Fi, Bluetooth® 5.0, NFC, USB Type C
Hukommelse RAM 3 GB
Flashhukommelse Op til 32 GB flashhukommelse
Hukommelseskort-slot microSD™ kort – op til 256 GB (SDXC)
Netværk LTE (4G) CAT 13/12, GSM GPRS (2G), UMTS HSPA (3G)
Batteri 3.300 mAh
Indhold i pakningen Xperia™ XA2, oplader USB Type C, stereo headset (MH410c)
Tilbehør Style Cover Stand SCSH10 – sølv og sort
Quickcharger UCH12W, Mono Bluetooth® Headset MBH22
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here