Nye mobiltelefonerNyheder

Sony Xperia XZ1 og Xperia XZ1 Compact

Under IFA 2017 præsenterer Sony Mobile to nye medlemmer i Xperia’s flagskibsfamilie: Xperia XZ1 og Xperia XZ1 Compact. Begge er udrustet med Sony’s nye Motion Eye™-kamera, som fanger detaljer udover det menneskelige øjes formåen. Herudover indeholder begge modeller banebrydende teknik til smartphones med Sony’s nye, unikke 3D-scanningsfunktion, en markedsledende billedteknik (inklusive HDR-skærm til Xperia XZ1) og en lytteoplevelse i verdensklasse takket være Hi-Res Audio. Både Xperia XZ1 og Xperia XZ1 Compact kombinerer markedsledende ydeevne med superhurtige downloadhastigheder1, alt sammen pakket i et tidløst, eksklusivt design.

Den nye app 3D Creator: verdensunik 3D-scanning

Innovativ kamerateknik

3D-scanningsfunktionen anvender Sony’s unikke Motion Eye™-kamera. Både Xperia XZ1 og Xperia XZ1 Compact er udrustet med dette fantastiske kamera, som er bygget med erfaringerne fra udviklingen af Sony’s ‘α’ og Cyber-shot™-kameraer. Motion Eye™-kameraet kan fange liv og bevægelse som ingen anden smartphone. Exmor™ RS-sensoren med indbygget hukommelse leverer en enestående billedkvalitet og bringer levende billeder til et højere niveau. Skab spektakulære videoer af hverdagsagtige øjeblikke ved at optage med 960 billeder per sekund, som muliggør fantastiske Super slow motion videoer. Den nye Predictive Capture funktion begynder automatisk at gemme billeder, når den registrerer bevægelser eller til og med smil, inden du har trykket på udløserknappen. Telefonernes nye og hurtige funktion til sekvensoptagelse af billeder (Autofocus Burst) følger dit motiv med autofokus og sørger for, at dine fartfyldte billeder bevarer skarpheden med op til ti billeder per sekund. Telefonernes frontkameraer – med nyheden skærmblitz – gør det muligt selv i svagt lys at tage gode selfies. Xperia XZ1 Compact har herudover det markedsledende frontkamera med en supervidvinkel med 120 graders synsvinkel (FoV), som kan bruges til kreative selfies – perfekt til gruppebilleder eller motiv med smuk natur i baggrunden. Og så kan du endda let skifte til en 80 graders normaloptik med et enkelt tryk på skærmen.

Fantastisk skærm og højere lyd

Både Xperia XZ1 og Xperia XZ1 Compact leverer underholdning i verdensklasse! Fordi de er fyldt med Sony’s BRAVIA-teknologi, kan du tjekke dine favoritprogrammer og film med perfekt farvegengivelse og kontrast – uanset om du foretrækker Xperia XZ1 med en 5,2” stor skærm, eller Xperia XZ1 Compact med 4,6”-skærm. Xperia XZ1 kommer desuden med Full HD-opløsning med HDR.

Sony er kendt for sine unikke nyskabelser indenfor lyd, og begge de nye Xperia-modeller er naturligvis udrustede med de seneste lydforbedrende teknologier, som eksempelvis Hi-Res Audio, DSEE HX-opskalering, LDAC, Digital Noice Cancelling (DNC) og ClearAudio+. Begge telefoner leveres også med Sony’s nye fremadrettede stereohøjttalere med et øget lydtryk på hele 50 % sammenlignet med de tidligere modeller2. Højttalerne er de mest kraftfulde, som nogensinde har været i en Xperia-telefon. Det betyder, at lyttere kan opleve en helt uovertruffen lydkvalitet, uanset om de foretrækker at lytte med hovedtelefoner eller via de indbyggede højttalere. Og hvorfor ikke matche din musiksmag med et par af Sony’s seneste h.ear headsets (h.ear on 2 mini Wireless, h.ear on 2 Wireless NC og h.ear in 2 Wireless) som en smuk farvekoordineret helhed!

Design i verdensklasse

Flagskibsmodellen Xperia XZ1 er bygget i Sony’s karakteristiske, afrundede design – nu uden synlige samlinger – som giver en følelse af perfektion, når du holder den i hånden. Xperia XZ1 Compact gennemsyres af Sony’s kompromisløse designfilosofi med smukke, diamantskårede kanter og smuk metallic-finish. Den har desuden metal-antenne både på over- og undersiden til forbedret modtagning samt en ekstra stabil, glasfiberforstærket plastkonstruktion.

Både Xperia XZ1 og Xperia XZ1 Compact er ikke alene fantastiske at se på og holde, de er også parate til en aktiv livsstil med IP65/IP68 vand- og støvafvisning3 samt Corning® Gorilla® Glass 5 på skærmen. Telefonernes design med body i et enkelt stykke øger også modstanden mod brud og vridninger. Herudover leveres begge modeller med fingeraftrykslæser, der er integreret i power-knappen, som giver både sikker og enkel betjeningen.

Xperia XZ1 kommer i farverne Moonlit Blue, Black, Warm Silver og Venus Pink, mens Xperia XZ1 Compact lanceres i Horizon Blue, Black, White Silver og Twilight Pink.

Brancheledende ydeevne

Xperia XZ1 og Xperia XZ1 Compact er begge bygget på platformen Qualcomm® Snapdragon™ 835 med X16 LTE, designede til at levere lynhurtige Gigabit LTE download1 i hastigheder op til 1 Gbps (800 Mbps for Xperia XZ1 Compact) – al den power, som behøves til et opkoblet liv. Snapdragon 835 Mobile-platformen er bygget til at kunne generere knivskarp grafik, superhurtig ydeevne og desuden give en øget batterieffektivitet. Ydeevnen er perfekt tilpasset til at spille dine favoritspil via PS4 Remote Play.

Batteriet maksimeres med Smart Stamina, som nøje ved, hvor længe den nuværende opladning rækker baseret på dit normale brugsmønster og advarer dig, hvis du risikerer at gå tør for strøm, inden dagen er slut. Opdager funktionen, at batteriet er ved at blive tømt, hjælper den dig med at optimere energiforbruget, så du klarer dig endnu længere.

Perfekt matchende tilbehør

Et helt sortiment af accessories til både Xperia XZ1 og Xperia XZ1 Compact præsenteres allerede fra introduktionen. Til Xperia XZ1 findes Style Cover Touch og Style Cover Stand i matchende farver. Xperia XZ1 Compact har Style Cover Stand som matchende tilbehør. Quick Charger UCH12W lynlader mobilen til timers brug i løbet af nogle minutter. Det nye Stereo Bluetooth®-headset SBH24 lader dig svare på samtaler og lytte til musik trådløst og er naturligvis farvekoordineret med både Xperia XZ1 og Xperia XZ1 Compact.

Pris, tilgængelighed og pre-booking tilbud

Xperia XZ1 har en vejledende pris på 5.499 kr, mens Xperia XZ1 Compact har en vejledende pris på 4.499 kr. Begge modellerne har salgsstart den 6. oktober, men allerede den 14. september starter en pre-booking-kampagne for Xperia XZ1, hvor du får et par h.ear on 2 Mini Wireless – WH-H800 – (til en værdi af 1.850 kr) oven i købet.

 

 

Specifikationer

  Xperia XZ1 Xperia XZ1 Compact
Mål

Vægt

148 x 73 x 7,4 mm

156 g

129 x 65 x 9,3 mm

143 g

Design Fingeraftrykslæser til hurtig og sikker oplåsning
IP65 / IP68 vand- og støvafvisende3

Corning® Gorilla® Glass 5

Fingeraftrykslæser til hurtig og sikker oplåsning
IP65 / IP68 vand- og støvafvisende3

Corning® Gorilla® Glass 5

Processor Qualcomm® Snapdragon™ 835 Mobile Platform Qualcomm® Snapdragon™ 835 Mobile Platform
Hukommelse RAM: 4 GB

Flash: 64 GB UFS

(Understøtter microSD™-kort op til 256 GB)

RAM: 4 GB

Flash: 32 GB UFS
(Understøtter microSD™-kort op til 256 GB)

Skærm 5,2” Full-HD HDR

TRILUMINOS™ Display for mobile
X-Reality™ for mobile picture engine

4,6” HD

TRILUMINOUS™ Display for mobile

X-Reality™ for mobile picture engine

Opkobling LTE Cat16, MIMO

NFC

Bluetooth 5.0

USB Type-C 3.1

LTE Cat15, MIMO

NFC

Bluetooth 5.0

USB Type-C 2.0

Batteri 2700 mAh

Smart Stamina
Qualcomm® Quick Charge 3.0
Qnovo Adaptive Charging
Battery Care4

2700 mAh

Smart Stamina
Qualcomm® Quick Charge 3.0
Qnovo Adaptive Charging

Battery Care4

Kamera 19 MP Motion Eye™

1/2.3” Exmor RS™ memory stacked image sensor
25 mm wide-angle F2.0 G-lens
960fps Super Slow Motion
Predictive Capture (bevægelse / smil)

Triple image sensing technology

Predictive Hybrid Autofocus

Autofocus Burst

SteadyShot™ with Intelligent Active Mode (5-axis stabilization)
4K video recording

19 MP Motion Eye™

1/2.3” Exmor RS™ memory stacked image sensor
25mm wide-angle F2.0 G-lens
960fps Super Slow Motion
Predictive Capture (bevægelse / smil)

Triple image sensing technology

Predictive Hybrid Autofocus

Autofocus Burst

SteadyShot™ with Intelligent Active Mode (5-axis stabilization)
4K video recording

Selfiekamera 13 MP 1/3.06” Exmor RS™ for mobile image sensor

22 mm wide angle lens

F2.0
ISO6400

8 MP 1/4” Exmor R™ for mobile image sensor

18 mm super wide angle lens

F2.4
ISO3200

Lyd & underholdning 3D Creator

DNC: digital noise cancelling
DSEE HX: højner kvaliteten på mp3-filer og streamet lyd
Hi-Res Audio
AHC: optimerer lyden i trådede høretelefoner
LDAC: højere kvalitet med BT-høretelefoner
Qualcomm® aptX™ HD audio

PS4™ Remote Play

3D Creator

DNC: digital noise cancelling
DSEE HX: højner kvaliteten på mp3-filer og streamet lyd
Hi-Res Audio
AHC: optimerer lyden i trådede høretelefoner
LDAC: højere kvalitet med BT-høretelefoner
Qualcomm® aptX™ HD audio

PS4™ Remote Play

Planlagt lancering 6. oktober 2017 6. oktober 2017
Vejledende pris 5.499 kr 4.499 kr
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here