Branchenyt

Sony Xperia Z2 kommer snart

Inden ret længe lander den nye Sony Xperia Z2 i Danmark. Det var først ventet at det nye flagskib fra Sony skulle lanceres samtidigt som HTC vil sende deres nye flagskib på gaden, men efter en lille forsinkelse til det danske marked nærmere lanceringen sig nu med hastige skridt. Og dermed er den mega store nyhedstrio dette forår efter HTC One (M8) og Samsung Galaxy S5 komplet.

Vi glæder os rigtig meget til Sony Xperia Z2.

Sony er p.t. i gang med en opvarmningskampagne og alle de store og en række mindre operatører foruden Elgiganten er klart til at sælge dig Xperia Z2 i begyndelsen af maj måned. Ja, det er lige om lidt. Og prisen holder dvs. knap 5.000 kr.

Sony har valgt at give det nye Smartband med i købet. En anden ret så fed lille detalje er muligheden for tilkøb af en stereomikrofon der kan påsættes som alt andet end lige bør give en super lydoplevelse ved videooptagelser. Vi tror at det med denne vil være muligt at lave ret så fantastiske optagelser der kan bruges til langt mere end ”lidt hjemmevideoer”; men lad os se når vi har muligheden for at teste Xperia Z2.

Comment here