MWC 2014NyhederTablet

Sony Xperia Z2 Tablet

Samtidig med at Sony lancerer et nyt flagskib med Xperia Z2, præsenterede Sony også deres nye Xperia T2 Tablet på årets Mobile World Congress i Barcelona. I stil med Sonys andre produkter er tabletten vandtæt, ligesom den er udstyret med den nyeste processorteknologi og en knivskarp skærm. Med en tykkelse på kun 6.4 millimeter er Xperia Z2 Tablet markedets tyndeste og letteste 10”-tablet. Og hvis Xperia Z2 Tablet er halv så god som sin forgænger, så er der noget at glæde sig til.

Sonys Xperia Z2 Tablet er en vandtæt tablet designet til at være den ultimative underholdningsmaskine. Som den første tablet i verden er Xperia Z2 Tablet udstyret med Live Color LED, som er en teknik hentet fra Sonys seneste BRAVIA-fjernsyn, hvilket giver skarpe og naturlige farver. Derudover forbedrer det intelligente system X-Reality hver enkelt billede, så brugeroplevelsen er bedst mulig.

Takket være Front Surround Audio har Xperia Z2 Tablet en krystalklar lyd, der favner hele toneregistret. Som den første tablet nogensinde har Xperia Z2 Tablet desuden en indbygget støjdæmper, der sammen med Sonys head-set MDR-NC31EM fjerner op til 98 % af alt baggrundsstøj. Således bliver det muligt at lytte til musik eller se film uforstyrret, hvis du fx rejser med tog eller fly.

”Sonys forrige tablet ramte markedet som en bombe, da den blev lanceret sidste år, og siden er den blevet hyldet verden over. Nu lancerer vi Xperia Z2 Tablet, som er verdens tyndeste, letteste og hurtigste vandtætte tablet. Især vandtætheden ved vi, at vores kunder værdsætter, og med Xperia Z2 Tablet forstærker vi vores førerposition yderligere,” siger Morten Johansen, Marketingschef hos Sony Mobile Danmark.

For at maximere brugeroplevelsen er Xperia Z2 Tablet udstyret med verdens hurtigste tablet-processor Qualcomm Snapdragon 801 med en 2.3 Ghz quad-core Krait CPU og 4G LTE. Desuden giver det opdaterede grafikkort Adreno 330 ekstra kraft til krævende 3D-spil.

For at skabe verdens tyndeste (6.4 millimeter) og letteste (426 gram Wi-Fi-model) tablet er hver en detalje nøjagtigt udformet, ligesom alle materialer er nøje udvalgt. Resultatet er en tablet, der på trods af sin 10”-skærm er ekstrem bærbar og behagelig at anvende.

Xperia_T2_Tablet_Hand

Den nye Xperia Z2 Tablet indeholder et 6.000 mAh-batteri, der kan klare op til 10 timers uafbrudt anvendelse af multimedia eller over 100 timers musikafspilning, inden den skal oplades. Takket være integrationen af Qualcomm Quick Charge 2.0 oplades Xperia Z2 Tablet op til 75 % hurtigere end andre tablets på markedet.

Xperia Z2 Tablet er forsynet med to kameraer. Bagsiden har et 8.1 megapixel kamera, der kan filme i fuld HD og har Sonys Exmor RS-teknologi. Den kraftfulde billedprocessor kan kombinere ansigtsgenkendelse, HDR og støjreduktion, hvilket automatisk er med at give et billede i høj kvalitet. Det forreste kamera er et 2.2 megapixel kamera, som er perfekt til videoopkald, når du ønsker at holde kontakten med familie og venner.

Xperia Z2 Tablet kommer med Android KitKat (4.4) i farverne sort og hvid med 4G eller Wi-Fi. I Danmark forventes salget af Xperia Z2 Tablet at starte i april.

 

 

 

Comments (1)

  1. […] Sony Xperia Z2 Tablet – Mobilbladet.dk – online siden 2004… Xperia Z2 Tablet. TÆT. Forside; Nyheder; Branchenyt; Nye mobiltelefoner. Anmeldelser; Billedegalleri; Tablet; Apps; Test; Accessories; lørdag, 21. februar 2015 …Kan du besøge hjemmesiden […]

Comment here