MWC 2014Nye mobiltelefonerNyheder

Sony Xperia Z2

Som forventet, lancerede Sony her til morgen deres nye flagskib. Efterfølgeren til den populære Xperia Z1. Og som også forventet, så hedder den ”nye” nu Xperia Z2.

Den nye flagskibsmodel, Xperia Z2, kombinerer det bedste fra Sony. Den støv- og vandafvisende mobiltelefon er udstyret med et kamera, der er i stand til at filme i det nye HD-format 4K. Takket være en billedsensor på 20.7 megapixel, Sonys prisbelønnede G-objektiv og en BIONZ-processor får både stillbilleder og film en fantastisk farve og skarphed selv i dårlige lysforhold. Derudover giver den nye slowmotionfunktion dig mulighed for at skyde 120 billeder i sekundet og opleve verden på en helt ny måde.

Xperia Z2 har en 5.2” skærm, men er ikke desto mindre smallere end sin forgænger. Den nye skærmteknologi er taget fra Sonys seneste BRAVIA-fjernsyn, og markedet har hidtil ikke set en mobiltelefon med så avanceret teknologi. Skærmen er optimeret til at give telefonen en bredere farvepallet, en knivskarp billedkvalitet og en bred betragtningsvinkel.

”Med Xperia Z2 har vi taget Z-serien til et helt nyt niveau. En serie af allerede fantastiske mobiltelefoner er forbedret på alle punkter, hvilket har udmøntet sig i den nye Xperia Z2. Resultatet er en helt kompromisløs brugeroplevelse, der styrker Sonys førerposition inden for vandfaste smartphones yderligere,” udtaler Morten Johansen, Marketingschef hos Sony Mobile Danmark.

Xperia_Z2_Black_Front_Colorrange

For at maksimere brugeroplevelsen er Xperia Z2 udstyret med verdens hurtigste smartphone-processor Qualcomm Snapdragon 801 med 2,3 GHz quad-core Krait CPU og 4G LTE. Dertil giver det opdaterede grafikkort Adreno 330 ekstra strøm til krævende 3D-spil.

Få et SmartBand med i købet

I den første salgsuge leveres Xperia Z2 med et SmartBand uden ekstraomkostninger. SmartBand SWR10 er en ny form for tilbehør, der kan hjælpe dig med at holde styr på alt, hvad der sker i dit liv. Med den allerede installerede app ”Lifelog” kan du fx holde styr på, hvor mange skridt du har taget eller, hvordan du sover om natten. Derudover kan Lifelog også fortælle dig, hvor længe du har været på Facebook, hvilke sange du har lyttet til, eller hvor du var, da du tog et bestemt billede. App’en illustrerer enkelt og letforståeligt alle dine data.

For at matche 4K-kvaliteten i Xperia Z2 lancerer Sony stereomikrofonen STM10. Mikrofonen har samme teknik, som Sony anvender i sine avancerede videokameraer, hvilket er gjort muligt ved at udstyre hovedtelefonstikket på Xperia Z2 med yderligere en kontakt.

Sammen med Sonys head-set MDR-MC31EM filtreres op til 98 % af al baggrundsstøj. Således er det muligt at lytte til musik eller se film uforstyrret, selvom man rejser med støjende tog eller fly

Xperia Z2 indeholder et 3200 mAh-batteri, der har klassen bedste batterilevetid. For at forlænge batteriets levetid yderligere indeholder Xperia Z2 også en STAMINA-tilstand, der automatisk slukker processoren og baggrundsapps, når skærmen er slukket.

Sony Xperia Z2 kommer med Android KitKat (4.4) i farverne sort, hvid og lilla. I Danmark forventes salget af Xperia Z2 at starte i april.

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comments (1)

  1. […] på, at Sony har hævet prisen på Xperia Z2 – inden nyheden overhoved er landet i butikkerne. Da Sony præsenterede Xperia Z2 i forbindelse med Mobile World Congress 2014, meldte Sony ud, at Xperia Z2 fx i Tyskland vil koste 599 Euro. Det svarer til ca. 4.500 kr. […]

Comment here