Nye mobiltelefonerNyheder

Sony Xperia Z3+

Evolution frem for revolution. Det er en ny premiumtelefon,

som bringer den populære Z3-serie til et nyt niveau. Xperia Z3+ er en vandtæt smartphone med kompromisløse præstationer, et kvalitetskamera og en fornem batteritid. I Danmark lanceres Xperia Z3+ med et prebookingtilbud, så mobilen leveres sammen med et

Sony Action Cam Mini til en værdi af cirka 2.000kr.

 

Xperia Z3+ er med opdateret design tyndere og lettere end sin forgænger. Den har herudover en ny udformning af USB-porten, hvor lugen er fjernet.

Det gør det enklere og behageligere at oplade telefonen og giver den et renereog mere minimalistisk design. Trods den åbne USB-indgang har Xperia Z3+ markedets højeste klassificering for vand- og støvtæthed (IP65/68*), så den kan klare 30 minutter i vand ned til 1,5 meters dybde. Xperia Z3+ lanceres i sort, hvid og kobber samt i den nye signaturfarve – Aqua Green.

Endnu bedre fotos

Takket være Sonys prisbelønnede kamerateknik, der er hentet fra Cyber-shot og Handycam, tager Xperia Z3+ overlegne billeder

både med front- og hovedkamera. Med en følsomhed på ISO12.800 og en stor 1/ 2.3” billedsensor kan du tage fantastiske billeder- selv i mørke. HDR (high dynamic range) ved både foto og video hjælper ved stærkt modlys. Og mobilen klarer endog 4K video-optagelse og -afspilning. Med den opdaterede auto-funktion tager Xperia Z3+ endnu bedre billeder uden manuelle justeringer.

En ny, sjov funktion er Gourmet-indstillingen, som hjælper dig med at tage det perfekte madbillede. Det nye frontkamera med 5 megapixel, autofokus og Exmor R-sensor gør, at du med Xperia Z3+ nu tager bedre selfies under alle lysforhold. Med 25 mm vidvinkelobjektiv er frontkameraet desuden perfekt til at tage gruppe-selfies. Forbedrede autoindstillinger analyserer motivet og justerer automatisk kameraets indstillinger, så både du og vennerne ser godt ud hver gang. Full HD-video er perfekt til videochat, mens Steadyshot reducerer rystede billeder under action-filming.

To dages batteritid

Præcis som sin forgænger har Xperia Z3+ optimeret teknik, så batteriet rækker i op til to døgn. Og det kan endda holde længere ved at sætte mobilen i STAMINA-mode, som automatisk lukker ned for processor og apps, når skærmen er slukket. Herudover kan du oplade batteriet til en dags forbrug på kun 45 minutter med Sonys nye, hurtiglader UCH10.

Bedre lyd og billeder

Xperia Z3+ har en lysstærk 5,2″ Full HD-skærm med større lysstyrke og kontrast. Takket være Sonys lydekspertise gengives højopløst lyd i studiekvalitet. Sonys nye LDACTM-codec streamer musik via Bluetooth tre gange mere effektivt og giver endnu bedre trådløs lyd.

Bruger du headset, analyserer Xperia Z3+ automatisk dit headsets karakter og optimerer lydindstillingerne derefter.

Seneste teknik

Den nye chip Snapdragon 810 med 8 kerner og 64 bit gør spil og andre processorkrævende apps hurtigere end tidligere. Xperia Z3+ har desuden dobbelt så stor lagringsplads sammenlignet med forgængeren (32 GB). Og hukommelsen kan endda udvides med et microSD-kort.

Surfing bliver også betydelig hurtigere både via 4G og WI-FI takket være understøttelse af LTE Cat6 (op til 300 Mbps) og Wi-Fi MIMO.

Prebookingtilbud

Med et vandtæt design, fantastiske kameraer og en overlegen batteritid er Xperia Z3+ den perfekte følgesvend på sommerens aktive eventyr.

For at gøre den endnu mere spændende kan den netop nu forudbestilles, så den leveres sammen med et Sony Action Cam Mini. Til og med den 25. juni får alle som forudbestiller en Xperia Z3+ hos alle de store teleselskaber, Elgiganten og andre udvalgte forhandlere et Sony Action Cam Mini (HDR-AZ1) til en værdi af ca. 2000 kr. med i købet. Alle som har forudbestilt vil få mobil og action cam levereret samtidig. Mere information om prebooking-tilbuddet kan ses her www.sonymobile.com/prebook

 

Xperia_ActionCam_Z3+_back_front_2 c

Xperia Z3+ kort fortalt

  • Elegant, slankt design, 6,9mm tynd og med en vægt på kun 144 g.
  • Vandtæt (IP68*) – den højeste klassificering, som kan opnås. Og endda med åben USB-indgang for enklere opladning. For- og bagside
  • af hærdet glas med en ramme i aluminium.
  • Op til to dages batteritid, som enkelt kan forlænges yderligere med Battery STAMINA Mode.
  • Suveræne billeder og video – også i svagt lys – med de opdaterede kameraer både hovedkamera (20,7 MP) og frontkamera (5 MP).
  • Forbedrede præstationer med ultrahurtig Qualcomm® Snapdragon 810 med 8 kerner og 64 bit samt 32 GB hukommelse,
  • som kan udbygges med microSD-kort.
  • Hurtigere surfing både via 4G og WI-FI, understøttelse af LTE Cat6 og Wi-Fi MIMO.
  • Sonys førende skærmteknik, højopløst lyd og PS4 Remote Play til underholdning i verdensklasse.
  • TRILUMINOS™-display med X-Reality™ for mobile og Live Colour LED, nu med endnu højere lysstyrke og kontrast.

Specifikationer Xperia Z3+

Farver Black, White, Copper, Aqua Green
Hovedfakta
Mål 146,3 x 71,9 x 6,9 mm
Vægt 144 g
OS Google™ Android™ 5.0 (Lollipop)
Processor 64-bit Qualcomm® Snapdragon™ 810 octa-core processor
Grafik Adreno 430
Display TRILUMINOS™-display med X-Reality™ for mobile og

Live Colour LED

SkærmteknikOpløsning Full HD 1080p
PPI 428
Lyd Audio codec support: DNC, HRA, DSEE-HX, LDAC
Stereohøjttalere
Automatic headset compensation
Kamera 5.1MP vidvinket Exmor R frontkamera
20.7MP Exmor RS hovedkamera
Design IP65/68 støv- og vandtæt
Hukommelse
InterntRAM-hukommelse 32 GB3 GB RAM
Slot til ekspansion microSD kort op til 128 GB
Netværk LTE, Wi-Fi
Batteri
Batteri 2,900 mAh
Normal brug Op til 2 dage
Salgsstart Juni 2015
Vejl. pris 5.499 DKK
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here