MWC 2015NyhederTablet

Sony Xperia Z4 Tablet

Med sin nyeste tablet har Sony bygget videre på designet, der både er vandtæt (IP 68) og har en lang batteritid (op til 17 timers film) og tilmed er verdens letteste tablet. Med en tykkelse på bare 6,1 mm og en vægt på kun 389 gram, men alligevel med en lysstærk 2k-skærm giver Xperia Z4 tablet underholdningen nye højder i et let design.
”Vi har taget alle de egenskaber, som vores brugere bedst kunne lide ved tidligere Xperia tablets og forbedret dem yderligere. Bl.a. kan du rejse halvvejs rundt om jorden og se film, uden at behøve at oplade tabletten. På trods af at Z4 Tablet er verdens tyndeste og letteste 10-tommers, gør den kraftfulde hardware at tabletten kan erstatte din laptop, siger Ola Lilja Molén, Nordisk Chef hos Sony Mobile.

20_Xperia_Z4_Tablet
• Hovedkameraet på 8,1 megapixels filmer i Full HD med Sonys Exmor RS-teknik. Frontkameraet sikrer både gode videosamtaler og selfies med vidvinkel og 5,1 megapixels.
• Med PS4 Remote Play er det muligt at spille sine Playstation 4 spil på Xperia Z4 via wi-fi.
• Alt dette bliver drevet af en kraftfuld 64-bit Qualcomm Snapdragon 810 octa-core processor og med 32 GB intern hukommelse er der plads til både billeder, spil og film.

Vejledende udsalgspris: 4.999 DKK (LTE) 4.199 DKK (Wi-FI)

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comments (2)

  1. Hvornår kan man forventer at kunne bestille Sony Xperia Z4 tablet?

  2. Du kan forudbestille Z4 Tablet mange steder og det forventes at udsendelsen af denne nyhed starter den 27. maj 2015.

Comment here