Nye mobiltelefonerNyheder

Sony Xperia Z5

På forbrugerelektronikmessen IFA i Berlin, som begynder fredag d. 4. september, løfter Sony sløret for en række nye produkter, der alle repræsenterer det bedste inden for kreativitet og teknisk opfindsomhed. På Sony-pressekonferencen i dag onsdag d. 2. september, forud for IFA’s officielle åbning, præsenterede Kazuo Hirai, President og CEO for Sony, de nyeste High-Resolution Audio- og mobilprodukter fra Sony.

Sony lancerer deres seneste flagskibssmartphone, den 5,2″ store Xperia Z5, sammen en 4,6″ Xperia Z5 Compact. Xperia Z5 Compact lever op til de samme høje krav om brugervenlighed og funktionalitet som Xperia Z5 – blot i en mindre indpakning. Takket være et samarbejde med α™-kameraingeniørerne fra Sony har begge modeller en innovativ kamerateknologi. Kameraerne har en Exmor RSTM-mobilsensor på 23 megapixel og Hybrid AutoFocus, som kombinerer fasedetektions- og kontrastdetektions-autofokus, hvilket giver verdens hurtigste autofokus i en smartphone med en hastighed på kun 0,03 sekunder. Med sådanne kræfter i lommen vil du aldrig gå glip af et godt billede igen.

Med Xperia Z5 og Xperia Z5 Compact får du en imponerende zoomkraft uden at skulle gå på kompromis med billedkvaliteten. Du kan tage billeder eller optage video med op til 5x zoom med flotte og levende motiver som resultat. Begge mobiler har forbedret billedestabilisering, der holder kamerarystelser til et minimum, når du optager video. Dette betyder, at du for eksempel kan sætte telefonen på cykelstyret og stadig opnå flotte resultater. Som noget helt nyt for Xperia er der indbygget en fingeraftrykssensor på power-knappen, så du slipper for besværet med at låse telefonen op. Og så er de nye smartphones fra Sony selvfølgelig vand- og støvtætte (IP65/68)3. Det enkle og elegante design er opnået ved at samle rammen med et matteret glas på bagsiden, hvilket ikke bare ser flot ud – det betyder også, at telefonen ligger godt i hånden.

Sony lancerer desuden superflagskibsmodellen Xperia Z5 Premium, der er verdens første smartphone1 med 4K-skærm. Du kan optage video i 4K og med det samme se klippet på Xperia Z5 Premiums imponerende 5,5″ skærm. Derudover kan denne smartphone overføre video direkte til et 4K-tv gennem en MHL-forbindelse5, så du nemt kan vise dine 4K-optagelser på den store skærm. Den indeholder også en 4K-opskaleringsteknologi, som forbedrer billeder og video, der ikke er optaget i 4K, til imponerende skarp 4K-opløsning.

16. Z5_Premium_gold_group

Som tilbehør til de nye Xperia-smartphones kan du få Hi-Res-hovedtelefonerne MDR-NC750 med støjeliminering. Med disse hovedtelefoner kan du få det optimale ud af Xperia-seriens imponerende lydkvalitet. De tre Xperia Z5-modeller og Xperia-headsettet vil være tilgængeligt i Europa til efteråret.

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here