Nyt tilbehør

Stil din iPhone eller iPad frem

Du kender det sikkert. Mobilen flyder et eller andet sted på dit skrivebord på arbejdet, hvis den ikke ligger i nærheden af stikkontakten til opladning. Du kender måske også, at du står i køkkenet, og bruger din iPad som kogebog, men det spiller bare ikke når din iPad ligger fladt på køkkenbordet.

Og hvordan er det nu, når man vil bruge sin iPhone som vækkeur ved sengen om natten. I alle disse situationer, kunne man godt tænke sig en fed dock. Der ikke koster kassen. Måske er så det nye produkt fra det danske firma aluminimo noget for dig?

Aluminimo introducerer nu dock, der er en bordholder til smartphones og tablets, som gør det muligt at have sin telefon eller tablet stående synligt samtidig med at den er tilsluttet oplader, computer, eller musikanlæg.

I modsætning til mange andre bordholdere, kan rygstøtten i dock indstilles, så den kan passe til mange forskellige modeller af tablets og telefoner både med og uden cover.

Som udgangspunkt fås dock til iPhones og iPads. Der er to versioner:

dock 30 pin passer til produkter med det originale 30 pin stik fra Apple. Dvs. iPhone 3, 4, 4S samt de første modeller af iPads. (Til denne version er der tillige udviklet en adapter, der gør det muligt, senere at skifte fra iPhone 4 til iPhone 5.)

dock Lightning passer til produkter med det nye Lightning stik. Dvs. iPhone 5, 5S, 5C samt nyere iPads, iPad Mini og iPad Air.

Du kan se mere og købe produkterne direkte hos www.aluminimo.dk  og prisen er 399 kr.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here