Nyheder

Stor efterspørgsel på Samsung Galaxy Note7

Det har været muligt at forudbestille Galaxy Note7 i Europa i næsten en uge, og nu meddeler Samsung, at forudbestillingerne har slået alle tidligere rekorder.

Inden forudbestillingerne startede den 16. august, havde interessetilkendegivelsen på Samsungs digitale kanaler allerede overgået den tilsvarende periode for Galaxy S7 og S7 edge. Det har betydet, at Samsung har været tvunget til at sætte en begrænsning på forudbestillingerne. Begrænsningen har været sat for at sikre, at efterspørgslen kan imødekommes, når selve salget starter.

I kølvandet på forudbestillingerne, og på grund af Samsungs ønske om at imødekomme efterspørgslen blandt forbrugerne, vil salgsstarten i Europa blive delt op i tre faser – med start den 2., 9. og 12. september. I Danmark vil salget starte den 9. september.

”Responsen hos forbrugerne bekræfter virkelig, at Note7 er en veldesignet telefon med mange brugbare kvaliteter. Den medfølgende S Pen har altid været kernen i Note-serien, men er nu yderligere udviklet med flere anvendelige funktioner og et forbedret design. Note7 byder endda på helt nye funtkioner som eksempelvis irisscanning, som giver brugeren mulighed for enkelt at låse telefonen op med øjnene. Ved at sprede den europæiske salgsstart over tre datoer kan vi imødekomme den utrolige efterspørgsel, der har været,” siger Lars Jansson, Vice President hos Samsung Electronics Nordic.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here