Nyheder

Stor golfturnering får ekstra mobilmast

Telenor opsætter ekstra mobilmast og opgraderer de permanente master i nærheden af Himmerland Golf, der fra i morgen afvikler European Tour-golfturnering med forventet 70.000 besøgende.

I morgen lyder startskuddet til den store European Tour-golfturnering, der afvikles på Himmerlands Golfs nyomlagte baner i Gatten sydvest for Aalborg.

Den stjernebesatte golfturnering forventes over fire dage at tiltrække 70.000 tilskuere og lige så mange smartphones. Derfor har Telenor opgraderet kapaciteten i sit mobilnetværk, så det er klar til at håndtere mange brugere på én gang.

”Vi kører en ekstra mobilmast ud til golfbanen, så alle vores kunder får en god oplevelse, når de skal ringe og gå på nettet med deres mobiltelefoner. Udover den ekstra mast har vi også opgraderet to af de permanente master i området, og dermed burde vi have kapacitet nok til at håndtere de mange samtidige brugere,” siger Kim Krogh Andersen, chef for netværksdrift i Telenor.

Den ekstra mobilmast er udstyret med alle tre mobilteknologier: 2G, 3G og 4G, der har forskellige egenskaber. 2G og 3G tager sig af de mange opkald, mens 3G og 4G sørger for internetforbindelse. 3G bruges med andre ord både til samtaler og data.

Da Telenor skulle designe netværket til golfturneringen, skævede man til de erfaringer, som Telenor i Sverige har gjort under den svenske European Tour-golfturnering. ”Konklusionen fra Sverige var, at kapaciteten skal være størst omkring klubhuset og omkring de sidste huller, fordi det er her, de fleste tilskuere forsamler sig, så vi har designet nettet på samme måde i Gatten,” siger Kim Krogh Andersen.

 

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here