BranchenytNyt tilbehør

Stream dit indhold fra en Android mobil eller tablet på en monitor

Hvis du har en iPhone og Apple TV, så har du md garanti allerede siddet derhjemme i sofaen og vist billeder og/eller videoer på dit store Fladskærms TV. Men nu har du også mulighed for at gøre dette med en Android mobil / tablet hvis du invester i en ny monitor fra Philips.

MMD, som står bag Philips-monitors, annoncerer i dag en helt ny 23-tommer monitor, der gør det muligt at streame full HD-indhold trådløst fra en Android-enhed til skærmen. Den nye model hedder Philips Miracast 239C4QHWAB, og den giver sine brugere en multimedia-oplevelse med levende farver og skarpe billeder, der er nemme at dele.

Fra lommeformat til stor skærm

Takket være den nye Miracast-standard kan Philips 239C4-monitoren spejle indhold fra Miracast-certificerede Android-smartphones og -tablets, så brugere kan dele multimedia-indhold i HD og realtid. Monitorens Miracast-funktion aktiveres med et enkelt tryk på en knap, der sidder på foden. Ligeså snart Miracast er aktiveret på skærmen og den pågældende Android-enhed er identificeret, spejles alt indhold lige fra brugerflade til apps, billeder og videoer i strålende HD-kvalitet på en stor skærm.

I bund og grund fungerer Miracast ligesom HDMI, bare uden kablerne. Det er endnu en grund til, hvorfor Philips Miracast er ideel til hjemmet – mindre kabelrod til at forstyrre stuens eller hjemmekontorets indretning.

Der er også godt nyt til brugere uden Miracast-certificerede enheder, for den nye Philips-skærm understøtter også MHL, som gør det nemt at få mobilens eller tabletens HD-indhold og lyd op på skærmen vha. et MHL-kabel.

Skærmkvalitet man får lyst til at dele med andre

Philips Miracast-monitoren har en slank ramme og giver samtidig en billedoplevelse, der er værd at dele. Den indbyggede IPS LED-teknologi giver skarpe billeder med høj farvepræcision og særligt brede betragtningsvinkler på 178º/178º. Så der er ingen undskyldning for ikke at samle hele familien omkring skærmen, når feriebillederne skal vises.

Philips 239C4QHWAB Miracast-monitoren er til salg i danske butikker til en vejledende udsalgspris fra 2.250 kr.

Comment here