BranchenytTablet

Surface Pro 3 lanceret

Du kender sikkert til følgende dilemma. En Smartphone, en tablet og en bærbar. Men hvilke størrelser? En lille Smartphone, en mellemstor tablet og en kraftfuld bærbar? Nej. Ikke tre ting. Hvad med en stor Smartphone, en Phablet og så en bærbar? Og sådan kan du blive ved. Og nu kommer der endnu en mulighed. En tablet og bærbar i et! Sådan ser Microsoft i hvert fald på det, da man netop har lanceret den nye Surface Pro 3. En enhed til både arbejde og underholdning.

Surface Pro 3 er skabt til den mobile bruger. Under én centimeter tyk, mindre end 800 gram på vægten og pakket i magnesium – Surface Pro 3 er et kraftfuldt og let værktøj at have med på farten. Og med alle de egenskaber, du forventer af en pc, er Surface Pro 3 både tablet og pc i én. Siger Microsoft.

”De fleste brugere har i dag både en tablet og en pc, fordi de to produkter dækker forskellige behov. Med Surface Pro 3 har vi skabt et produkt, som dækker alle de behov, du som tablet- og pc-bruger har – takket være den større skærm, den lave vægt og de bedste chips fra Intel. Hvis jeg var studerende eller blot på udkig efter en ny pc, så ville Surface Pro 3 være mit valg. Vi har virkelig lagt os i selen for at skabe et produkt, som vi ved, at vores brugere vil kunne få fuldt udbytte af, og som giver uanede muligheder for at være produktiv, kreativ og innovativ,” siger Martin Thorning Hansen, der er divisionschef for Windows og Surface i Microsoft Danmark.

Blandt de vigtigste egenskaber ved den nye Surface Pro 3 er den større 12 tommer skærm med fuld HD, der gør det muligt at swipe, pinne og trække efter behov, en 4. generation Intel® Core™ processor, et nyt og forbedret keyboard samt en forbedret udgave af den karakteristiske Kickstand, der nu kan bruges i flere positioner.

Surface Pro 3 kører på Windows 8.1, som gør det muligt at personalisere din brugerflade efter dine behov – og giver samtidig adgang til Microsoft Office og muligheden for at arbejde og multitaske i flere vinduer på én gang.

Nyt Surface-tilbehør som det forbedrede Surface Pro Type Cover ændrer din tablet til en pc i ét snuptag, mens den nye Surface Pen er med til at give en fantastisk præcis skrive- og tegne-oplevelse. Den nye og forbedrede feature på Surface Pen gør det muligt – med et enkelt klik – at åbne en ny side i OneNote, så du kan fange en flygtig tanke eller en vigtig pointe til et møde. Ligeså hurtigt som pen og papir. Trykfølsomheden er med til at sikre en mere naturlig skrivefølelse, mens en aluminium-finish er med til at give følelsen af en rigtig kuglepen.

En fuld USB-port, microSD kortlæser og Mini DisplayPort gør det nemt og effektivt at overføre filer og koble Surface Pro 3 på en række eksterne enheder.

Surface Pro 3 bliver tilgængelig i Danmark i august 2014. Alle versioner, der blev annonceret ved dagens pressekonference, kommer på det danske marked. Surface Pro 3’s forventede pris i Danmark bliver:

* Surface Pro 3 I3 64 GB 6.199 kroner

* Surface Pro 3 I5 128 GB 7.799 kroner

* Surface Pro 3 I5 256 GB 10.049 kroner

* Surrface Pro 3 I7 256 GB 11.999 kroner

* Surface Pro 3 I7 512 GB 15.149 kroner

Surface Pro 3 vil kunne købes i Microsoft Store og udvalgte butikker landet over, herunder hos ComputerCity, Elgiganten, Expert, FONA og Bilka. ATEA og Dustin vil stå for salget af Surface Pro 3 til danske erhvervskunder.

 

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here