Branchenyt

Swipp hæver beløbsgrænsen til 25.000 kr.

Swipp hæver d. 22. september 2015 beløbsgrænsen for overførsler og køb fra 10.000 til 25.000 kr. pr. dag. Hævningen af beløbsgrænsen sker i kølvandet på lanceringen af Swipps nye, selvstændige app og skal gøre betalingsløsningen endnu mere attraktiv for både forbrugere og erhvervsdrivende.

Fra 22. september kan danskere overføre og handle for op til 25.000 kr. om dagen med Swipp. Med flere end 10.000 butikker, der tager imod Swipp, er der flere og flere der efterspørger muligheden for en højere beløbsgrænse, så de kan sælge alle deres varer, fx guldsmede, rejsebureauer og Radio/Tv forhandlere. En af årsagerne til at det kan lade sig gøre at hæve beløbsgrænsen hos Swipp, er, at der er dækningskontrol. Det vil sige, at kunden ikke risikerer at kunne gå i overtræk og butikkerne er garanteret deres betaling, da pengene flyttes fra kundens konto til butikkens konto. Den nye og langt højere beløbsgrænse giver forbrugerne en større fleksibilitet og betyder, at de nu også kan købe større forbrugsgoder, som TV og køkkenmaskiner, samt overføre og handle for flere større enkeltstående beløb om dagen med mobilen. Desuden har Swipp ingen årlig grænse for, hvor mange penge der swippes fra hver enkelt app, blot der er dækning på kontoen.

”Vores ambition hos Swipp er at blive danskernes foretrukne betalingsmiddel og med lanceringen af vores nye, selvstændige app er vi godt på vej. For at gøre Swipp endnu mere relevant for de danske erhvervsdrivende og brugerne, hæver vi pr. 22. september beløbsgrænsen til 25.000 kr. Hermed kan erhvervsdrivende og forbrugere nu handle endnu større varer ved hjælp af vores app.” fortæller Martin Andersen, administrerende direktør for Swipp og fortsætter:

”Swipp bliver dermed også interessant for andre erhvervskunder end tidligere. Vi vil hen over efteråret se Swipp i en række nye butikker, hvor det blandt andet bliver det er muligt at købe udstyr til hjemmet for op til 25.000 kr. med mobilen. På længere sigt er målet for os at gøre det muligt at købe en bil hos bilforhandleren med en QR-kode og et enkelt swipp”.

”Desuden leverer mange håndværks- og serviceerhverv ydelser for mere end kr. 10.000 til private, og med den nye beløbsgrænse giver Swipp mulighed for at foretage hurtig og sikker betaling, straks efter færdiggørelsen af arbejdet. Vi er glade for at kunne tilbyde en ny og sikker betalingsform til disse erhverv.” afslutter Martin Andersen, administrerende direktør for Swipp.

Comment here