Branchenyt

Tal, sms og surf løs i 12 nye lande med Telia

Telia tilføjer fra i dag 12 nye lande i servicen Roam Like Home Europa, så man som kunde kan bruge sin mobil i udlandet, ganske som man er vant til herhjemme. Mange undgår helt at bruge data, når de rejser i Europa, fordi de frygter store regninger, og det er denne bekymring, Telia vil fjerne.

”Hvad er koden til jeres wifi?”. De fleste af os har nok stillet spørgsmålet som noget af det første i receptionen, når vi er ankommet til sommerens udvalgte feriedestination. I hvert fald angiver hele 67 % af danskerne i en ny undersøgelse foretaget af YouGov på vegne af Telia, at de benytter sig af gratis wifi på hoteller og caféer i udlandet.

”Vi ønsker at nedbryde de geografiske grænser for, hvordan vi bruger vores mobiltelefon og tablet. Vores nyeste undersøgelse viser, at 64 % af danskerne ofte eller altid helt slår data-roaming fra, når de rejser i Europa og dermed afskærer sig fra at kunne finde vej til den anbefalede restaurant via mobilen, slå lokale seværdigheder op på nettet eller fx dele billederne på Facebook. I hvert fald kræver det først, at de finder et lokalt sted med wifi, og det er der ikke meget frihed over,” siger Christoph Nørgaard, privatkundedirektør i Telia.

Roam Like Home Europa kan tilvælges sit Telia-abonnement og giver frihed til at bruge mobilen i udlandet, som man er vant til derhjemme. Læs mere her

Ifølge Christoph Nørgaard er de inkluderede lande udvalgt på baggrund af danskernes rejsemønstre for at gøre tilbuddet så relevant som muligt.

”Selvom lande som fx USA, Tyrkiet og Thailand er attraktive rejsemål, så kan vi se på vores egne tal i netværket og tal fra Danmarks Statistik, at langt de fleste danskere ikke rejser så langt væk. Derfor har vi koncentreret os om at inkludere europæiske lande, så vi følger danskernes rejsemønstre og gør vores tilbud så relevant som muligt. Med tilføjelsen af de 12 nye lande kan kunderne nu udnytte mobilen i 37 lande og nyde ferien i fx Prag, Budapest eller et af Kroatiens mange populære feriemål uden at skulle bekymre sig om ekstra regninger,” siger Christoph Nørgaard.

Samtlige af Telias mobilabonnementer har inkluderet forbrug i Sverige, Norge, Finland, Estland, Letland og Litauen.

Med Roam Like Home Europa kan kunderne udnytte mobilen i følgende lande (de 12 nye lande er markeret med fed):

Sverige, Tyskland, Norge, Spanien, Frankrig, Italien, England, Skotland, Wales, Nordirland, Østrig, Grækenland, Holland, Polen, Schweiz, Portugal, Litauen, Tjekkiet, Belgien, Kroatien, Finland, Ungarn, Bulgarien, Island, Færøerne, Letland, Rumænien, Irland, Malta, Cypern, Estland, Slovenien, Slovakiet, Luxembourg, Liechtenstein, Monaco, San Marino

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here