Branchenyt

TDC Group gennemfører strategisk frasalg

TDC Group sælger sit datterselskab TDC Hosting til den danske kapitalfond Maj Invest Equity. Det sker i forlængelse af TDC Groups samlede strategi ’Altid enklere og bedre’, der blandt andet strømliner erhvervsforretningen.

Aftalen betyder, at alle 300 medarbejdere og øvrige aktiviteter i forhold til kunder, leverandører og samarbejdspartnere fortsætter i TDC Hosting under Maj Invest Equitys ejerskab. Det er aftalt parterne imellem, at salgsprisen ikke offentliggøres.

”Vi ønsker i TDC Erhverv at fokusere på vores kerneforretning, operatør- og integratorløsninger, og derfor har vi valgt at sælge selskabet. Det er vores vurdering, at vi med et salg opnår en højere værdi for TDC Group, end hvis vi fortsatte som ejer af TDC Hosting,” siger koncerndirektør Marina Lønning fra TDC Erhverv.

Strategisk partnerskab
TDC Hosting er et selvstændigt datterselskab i TDC Group, hvor selskabet leverer it-infrastruktur og it-outsourcing services, både alene og i samarbejde med TDC Erhverv.

”Allerede i dag agerer TDC Hosting som et selvstændigt selskab, der i partnerskab med TDC Erhverv leverer services til en lang række danske virksomheder. TDC Erhverv og TDC Hosting fortsætter samarbejdet og indgår et strategisk partnerskab, og derfor er jeg sikker på, at vi sender kunderne i trygge hænder med Maj Invest Equity som ny ejer af TDC Hosting,” fortæller Marina Lønning.

Det nye ejerskab får ingen praktiske konsekvenser for kunder eller medarbejdere.

Salget er betinget af godkendelse fra de danske konkurrencemyndigheder og forventes gennemført i løbet af de kommende måneder.

 

Billede: Koncerndirektør Marina Lønning fra TDC Erhverv

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here