Nye mobiltelefoner

Tel.me T939

DET ER SNART jul igen, i hvert fald hvis det står til det østrigske selskab Tel.me, der allerede nu løfter sløret for, hvad vi kan forvente fra alpelandet til jul i år – Tel.me T939. Tel.me er en lille nicheproducent med 100 medarbejder med hovedkontor i Wien med omkring 100 ansatte der sælger deres Smartphones primært i Østrig, Italien, England, Nigeria, West afrika og Indien.

Tel.me T939 er en Windows CE baseret Smartphone med et 2,1 Megapixel kamera, Video afspiller og TFT touchscreen. Er en Windows CE baseret Smartphone er måske for meget sagt, idet meldingen fra Wien er, at man vil starte udviklingen af denne telefon.

Målsætningen er en Smartphone med et TFT display der kan vise 256.000 farver, touchscreen tastatur og SD kort læser. Endvidere er målsætningen et 2,1 Megapixel kamera med blitz, autofokus, direct print funktion og ”Photo editor”, som skal være det bedste indbygget cam på marked. Det siger i hvert fald Manfred Jahn, som er grundlæggeren og direktør for Tel.me.

En pris er også allerede nævnt – 599 EUR som i dag svarer til ca. 4.500 kr. Nu vil flere sikkert mene, at der er langt tid til jul endnu, men Tel.me har også oplyst, at man i løbet af i år vil introducere ikke mindre end 8 nye mobiltelefoner inkl. klaptelefoner allerede efter sommeren.

Afslutningsvis skal det bemærkes, at Tel.me allerede har en række futuristiske mobiltelefoner på marked som f.eks. T919 eller T919i.

Comment here