Branchenyt

Telenor åbner for 3G i Københavns metro

I morgen åbner Telenor for 3G i metroen og imødekommer dermed et stort ønske fra de kunder, der ofte bruger metroen og ønsker at være online undervejs.

Forventningerne til datadækning og mobilt internet stiger hele tiden, og mange forventer at være online overalt – også i metroen 20 meter under jorden. I løbet af i morgen, onsdag 7. oktober, åbner Telenor for 3G i Københavns metro og imødekommer dermed et stort ønske hos kunderne.

”Vi har mange kunder, der bruger metroen for at komme på arbejde eller benytte alle Københavns muligheder for shopping og kulturbegivenheder. Derfor er vi rigtig glade for, at vi nu kan åbne for 3G i metroen. 3G-forbindelsen giver gode datahastigheder på smartphones og tablet pc’er,” siger Telenors netværksdirektør Richard Stigaard.

3G giver desuden mulighed for samtaler i HD voice-kvalitet, hvis begge brugere er på Telenors netværk og har HD voice-parate telefoner. Telenor åbnede i september for HD voice over hele Danmark.

Telenor dækker hele metro-linjen inklusive de 22 nuværende metrostationer med 3G. Telenor vil ligeledes sikre, at de 17 nye stationer i den kommende Cityring bliver dækket med 3G.

Foto: Jakob Boserup

Comment here