Branchenyt

Telenor karavanen er ankommet til Vestegnen, Valby og Frederiksberg

Du ved det med garanti allerede – Telenor og Telia er i fuldt sving med at sammenlægge deres netværk og som tidligere meddelt er turen nu kommer til hovedstaden. Og nu er man konkret i gang i Vestegen, valby og Frederiksberg.

På onsdag åbner Telenor for et markant forbedret 3G-netværk i Albertslund, Ishøj, Vanløse og Rødovre, samt i Valby og på Frederiksberg. Det betyder, at mange indbyggere i og omkring byerne vil opleve færre afbrydelser og en forbedret dækning, når de taler i telefon eller går på nettet med deres smartphone eller tablet-pc.

Se her, præcis hvor der kommer ny eller forbedret mobil dækning som led i Telenor og Telias landsdækkende 3G-sammenlægning. På onsdag den 12. marts kan mange indbyggere på Københavns Vestegn samt i Valby og på Frederiksberg vågne op til en forbedret 3G-dækning. Natten til onsdag lægger Telenor nemlig sit 3G-netværk sammen med Telias som led i selskabernes landsdækkende netværkssammenlægning, der begyndte i maj og forventes afsluttet i april 2014.

Efter sammenlægningen står mobilmasterne tættere, og det betyder færre afbrydelser og langt bedre mobil dækning. ”Fra på onsdag vil mange af vores kunder vest for København opleve en markant forbedret dækning, når de snakker i mobiltelefon eller går på nettet fra deres smartphone eller tablet-pc.

Det skyldes, at vi på én nat forøger antallet af 3G-mobilmaster i en grad, det nor malt ville tage 3-5 år at opnå. I alt forøger vi antallet af 3G -master fra 143 til 238 – det svarer til 66 procent, og det vil man kunne mærke på særligt dækningen indendørs” siger Richard Stigaard, der er netværksdirektør i Telenor. Med 3G-sammenlægningen vest for København er Telenor nu et skridt tættere på at have dækket hele Danmark med stærkt forbedret 3G-netværk. Hele Jylland, Fyn og Bornholm er allerede dækket, og i uge 14 kommer sammenlægningen til Amager og det sydlige København. Endelig får indre København forbedret mobildækning i uge 17.

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here