NyhederTablet

Telenor lancerer gratis Data simkort med 200 MB pr. måned

Telenor har gennemført en omfattende måling af deres netværk i Danmark. Og Telenor mener at man har Danmarks stærkeste netværk. Mere om dette senere. Men for at overbevise forbrugerne, at dette ikke bare er nogle tal der ikke har hold i virkeligheden, tilbyder telenor fra i morgen et GRATIS mobil-data-abonnement som kan bruges i en tablet – inkl. 200 MB pr. måned.

For at fejre Danmarks stærkeste netværk og dele den gode netværksoplevelse, tilbyder Telenor et data-abonnement med gratis 200MB/md. til tablet-pc’er. Tilbuddet gælder for både kunder og ikke-kunder. Fra i morgen kan alle, der er interesserede i et data simkort, besøge én af Telenors 85 butikker, gå ind på www.telenor.dk eller ringe til Telenors kundeservice og registrere sig. Med 200MB kan man f.eks. streame 55 minutters YouTube.

”Vi er så overbeviste om kvaliteten af vores netværk, at vi gerne vil invitere alle til selv at opleve det. Med data-abonnementet tilbyder vi både kunder og ikke-kunder muligheden for at sætte deres tablets fri ved at give dem adgang til det mobile internet overalt,” siger Marek Slacik.

Han fortæller, at Telenor også lancerer Danmarks første mobildæknings-app, Telenor Netværk, der giver Telenor-kunder mulighed for at rapportere deres dækningsoplevelse direkte til Telenors netværksfolk med få klik.

”Selvom vi har Danmarks stærkeste netværk, er vi forpligtet til konstant at forbedre det. Den nye app gør det muligt for kunderne at rapportere deres netværksoplevelse, og fordi app’en automatisk registrerertidspunktet og brugerens position, får vi værdifuld information, som vi kan bruge til fortsat at forbedrevores netværk,” siger Marek Slacik.

Nu rækker 200 MB ikke særlig langt, så dette er ikke et reelt alternativt men skal ses som et markedsførings aktivitet der skal hive nye kunder i butikken. Det kan nemlig ikke svare sig, at afregne med 19 kr. pr. efterfølgende 200 MB hvis du har brug for 2, 3 eller 5 GB på en måned. Men har du en tablet som du kun bruger i ny og næ uden for hjemmet (og din tablet har et 3G modul), ja så er dette en billig måde for dig.

Sådan får man dataabonnementet:

  • Registrer dig til abonnementet i én af de 85 Telenor-butikker, på www.telenor.dk eller via Telenors kundeservice på 72 100 100.
  • Telenor vil ikke tage betaling for de 200MB data/måned, der er inkluderet. For at få abonnementet er det dog nødvendigt, at man registrerer sig med et betalingskort, så dem, der ønsker det, kan tilkøbe ekstra data, når de har brugt de 200MB/måned.
  • Hvis brugeren når grænsen på 200MB, vil denne automatisk blive omdirigeret til en hjemmeside og få valget mellem at købe supplerende 200MB til 19 kr. eller fortsætte med at bruge netværket på 64 kbit/sek. (meget langsomt).
  • Lige efter at have købt den supplerende 200MB-pakke, kan brugeren fortsætte med at surfe på fuld hastighed.
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here