Branchenyt

Telia & 4×35

Et nyt samarbejde mellem Telia og Danmarks største taxiselskab TAXA 4×35 betyder, at kunderne fra 1. februar kan logge gratis på nettet fra bagsædet.

Vi er blevet vant til at kunne være online overalt, hvad enten vi er på cafe, restaurant, kører bus eller flyver – og lige om lidt gælder det også på taxituren.

Den nye aftale mellem Telia og taxiselskabet TAXA 4×35 er en service for alle TAXA-kunder, der nemt og bindingsfrit kan logge på bilens wifi. Ikke mindst for udenlandske turister og forretningsrejsende vil det gratis netværk være en kærkommen ekstra service under køreturen.

”Vi kører dagligt rundt med rigtig mange turister og udenlandske medarbejdere fra store selskaber, og det er jo dyrt for dem at downloade tunge filer eller streame via telefonen. De fleste bruger jo i dag en tablet eller deres computer hvor som helst og logger gerne på for lige at tjekke afgangstiderne i lufthavnen, lave et Skype-opkald eller tjekke deres mails,” siger adm. direktør for TAXA 4×35, Jacob Gulmann.

TAXA 4×35 har godt 800 vogne fordelt på København og Kolding, og de kørende hotspots rulles i første omgang ud i København. Senere på året får taxikunderne i Kolding også glæde af det gratis netværk.

Det rullende wifi leveres som en skræddersyet løsning fra Telia, der tidligere har etableret store internetløsninger til blandt andet Telia Parken:

”Vores løsning består af små routere, der installeres i hver enkelt vogn, som dermed får eget wifi-netværk til glæde for kunderne. Man logger blot på, hvorefter man frit kan læse mails, tjekke ind i lufthavnen eller uploade billeder til Facebook eller Instagram. Løsningen kører på både 3G og 4G, så man kan også streame film og serier på de lidt længere ture,” siger Jacques Nedergaard, salgsdirektør i Telias erhvervsforretning.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here