Branchenyt

Telia-kunder får 4G over hele Europa

Fra i dag kan alle Telia-kunder surfe løs på 4G i hele Europa. Telia har nemlig åbnet for lynhurtige 4G-forbindelser i samtlige 32 EU- og EFTA-lande (Norge, Schweiz mv.). Dermed får Telia-kunder “True Roam Like Home” med samme oplevelse ude som hjemme. Samtidig udvider Telia sine eksisterende Roam Like Home abonnementer, så kunderne nu kan tage hele 20 GB data med på ferien uden at betale ekstra.

Samme priser – mere data
I dag træder en ny EU-regel i kraft. Det betyder, at alle europæiske mobilkunder fremover skal kunne tage en beskeden mængde data med sig, når de rejser til et andet EU-land.

I Telia har mobilkunder allerede i nogle år haft mulighed for at tage 10 GB med på ferien uden at betale de upopulære roaming-gebyrer, når de gik på udenlandske mobilnet. Nu udvider Telia sine populære roaming-abonnementer yderligere, så danskerne trygt kan surfe løs på sommerferien med langt mere data, end hvad EU-reglerne kræver.

”Det mobile dataforbrug stiger voldsomt i disse år. Ikke mindst, når vi er i udlandet. Men siden Telia lancerede Roam Like Home for nogle år siden, er forbruget faktisk steget med hele 80 pct. om året. Derfor udvider vi nu vores roaming-koncept, så kunderne kan tage helt op til 20 GB data med til udlandet uden ekstra beregning,” siger privatkundedirektør i Telia, Christoph Nørgaard.

Ingen begrænsninger i udlandet
Samtidig med, at de nye EU-regler træder i kraft, er Telia også klar til at slippe kunderne løs på 4G, som er både nyeste og hurtigste mobilteknologi på markedet. Det er den teknologi, danske mobilkunder er vant til i Danmark, og som gør det muligt at se fx film, serier og videoklip over mobilnettet. Den oplevelse vil Telia også give sine kunder i udlandet.

”Med 4G får du den mest stabile forbindelse på din mobil eller tablet. Det betyder, at du kan mere end bare at tjekke mail og læse lidt nyheder. Med 4G kan du bruge mobilen præcis, som du gør hjemme i Danmark. Du får fx mulighed for at slappe af med din yndlingsserie, se en god film eller måske følge med i sommerens Tour de France. I Telia giver vi dig mulighed for selv at vælge – uden afbrydelser,” slutter Christoph Nørgaard.

Udover de 32 EU- og EFTA-lande får Telia-kunder også adgang til 4G i en lang række andre lande over hele verden.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here