BranchenytNyheder

Telia offentliggør prisen på iPhone 3G i Danmark

Så kom dagen som så mange har ventet på – hvad koster den nye iPhone 3G hos Telia, når den kommer på gaden den 11. juli? Tja – nu har Telia langt om længe ladet katten kom-me ud af sækken!

8GB iPhone 3G kommer til at koste 1.399,- kr., og en 16GB iPhone 3G vil koste 1.999,- kr., når mobilen lanceres fra d. 11. juli. Samtidig introducerer Telia to nye abonnementer, som kun kan vælges sammen med iPhone 3G.

iPhone 3G kombinerer alle de revolutionerende features fra iPhone med 3G hastigheder, GPS til lokationsbaserede tjenester, iPhone 2.0 software der også understøtter Microsoft Exchange Ac-tiveSync og flere hundrede tredjeparts applikationer, der allerede er udviklet i forbindelse med den seneste version af iPhone SDK.

”iPhone er et fantastisk produkt, og vi er utroligt begejstrede for at kunne tilbyde to omfattende abonnementer, der inkluderer tale, tekstbeskeder og mobilt data, så forbrugerne får mest muligt ud af iPhone 3G’s unikke mobile bredbåndsmuligheder,” siger Jesper Brøckner, adm. direktør i Telia. ”Vi har oplevet en kæmpe interesse for iPhone 3G i Danmark, og vi er overbeviste om, at iPhone 3G vil få vores kunder til at bruge mobilen til internet, til e-mails og til tekstbeskeder i langt højere grad, end vi ser i dag.”

Comment here