Nyheder

Telia: Top 10: Mest solgte mobiler i april

Samsung sætter sig tungt på Top 10 listen over de mest solgte mobiltelefoner i april måned. Ikke færre end tre nye modeller har Samsung i Top 10. De to nye topmodeller Samsung Galaxy S8 og storebroderen Samsung Galaxy S8+ stryger direkte ind som henholdsvis nummer 3 og 4 – til trods for, at de begge først er blevet udbudt til salg sent på måneden. Apples iPhone 7 topper fortsat listen.

Samsung har i alt fire mobiler med i Top 10. Udover de to højdespringere er den populære Galaxy S7 edge stadig med – denne gang på en 8. plads, mens den noget billigere model Galaxy J3 er ny i Top 10 med en 9. plads. Selvom Samsungs to nye topmodeller kun har været til salg i kort tid, hører det dog med til historien, at der i det meste af april har været åbent for at bestille de to Galaxy S8 modeller i forsalg.

Også Apple har fire modeller med i Top 10. iPhone 7 er fortsat på en sikker førsteplads, mens iPhone 7 Plus er dumpet ned på en 5. plads. Også iPhone 6S og iPhone SE med i top 10.

Mest tilbage er det gået for Huawei, hvor to modeller ryger ud af Top 10 – dog kun til pladserne lige udenfor. Og Huawei er stadig på en solid andenplads med den meget populære Y5 II model.

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here