Nyheder

Telia Top 10: De mest solgte mobiler i februar

Apple og Huawei sidder tungt på listen over de ti mest solgte mobiler i februar. Kun en enkelt telefon fra en anden producent har fundet vej til en Top 10-placering. Det er Samsungs Galaxy S7 edge, der er februars niende mest solgte mobil.

I Top 3 er der en enkelt udskiftning i forhold til januar. Mens første- og andenpladserne er uændrede er den lille kompakte iPhone SE tilbage i Top 3. Her fortrænger den “storebroderen” iPhone 7 Plus, der i februar falder fra en tredje- til en fjerdeplads.

Apple indtager fem pladser på månedens Top 10, mens Huawei tager sig af fire pladser. Måneden byder ikke på en egentlig højdespringer, men to mobiler er dog sprunget to pladser op ad listen; iPhone SE fra en 5. til en 3. plads og Huawei Mate 9 Pro fra en 8. til en 6. plads.

Endelig byder listen også på comeback til to mobiler, der før har været i Top 10; det drejer sig om iPhone 5S og Huawei P9.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here