Hjem Nyheder Telia Top 10: De mest solgte mobiler i februar

Telia Top 10: De mest solgte mobiler i februar

7178
0
DEL

Apple og Huawei sidder tungt på listen over de ti mest solgte mobiler i februar. Kun en enkelt telefon fra en anden producent har fundet vej til en Top 10-placering. Det er Samsungs Galaxy S7 edge, der er februars niende mest solgte mobil.

I Top 3 er der en enkelt udskiftning i forhold til januar. Mens første- og andenpladserne er uændrede er den lille kompakte iPhone SE tilbage i Top 3. Her fortrænger den “storebroderen” iPhone 7 Plus, der i februar falder fra en tredje- til en fjerdeplads.

Apple indtager fem pladser på månedens Top 10, mens Huawei tager sig af fire pladser. Måneden byder ikke på en egentlig højdespringer, men to mobiler er dog sprunget to pladser op ad listen; iPhone SE fra en 5. til en 3. plads og Huawei Mate 9 Pro fra en 8. til en 6. plads.

Endelig byder listen også på comeback til to mobiler, der før har været i Top 10; det drejer sig om iPhone 5S og Huawei P9.

DEL
Forrige artikelXperia XZ Premium
Næste artikelSamsung XCover 4
Grundlage mobilbladet.dk tilbage i 2004 og er i dag chefredaktør her på siden. Jens var med i starten af dot.com bølgen i begyndelsen af 90’erne hos Scandinavia Online (www.sol.dk) og har efterfølgende været journalist i over 10 år. Han har leveret artikler til Børsen, Jyllands-Posten, Euroman, Forlaget Benjamin samt Aller Press.