Nyheder

Telia Top 10: Mest solgte mobiler i maj

Salget af mobiltelefoner ligger stabilt i disse måneder. Apples iPhone 7 er efterfulgt Huaweis Y5 II og Samsungs Galaxy 8’ere bare tidens mest populære mobiltelefoner. Faktisk er listen over danskernes foretrukne mobiltelefoner så stabil, at vi i denne måned skal helt ned på en sjetteplads på listen over de ti mest solgte mobiler, før vi finder den første ændring i forhold til forrige måned. Fra april til maj er der ikke sket en eneste ændring blandt Telias fem mest solgte mobiltelefoner.

High-end mobilerne fra Apple og Samsung dominerer fortsat listen sammen med den pris-billige Y5 II fra Huawei. Kun en enkelt ny mobil er kommet med på listen. Det drejer sig om Huawei P10’s lillebror; Huawei P10 Lite.

Kun en enkelt mobil, der også var på listen i sidste måned, er gået frem. Den kompakte iPhone SE hopper fra en 10. plads i april til en 6. plads i maj.

Eneste mobil, der er røget ud af listen, er Samsungs Galaxy J3.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here