Branchenyt

Telia’s Top 10 mest solgte mobiler i juli

Med en overvægt af high-end mobiltelefoner på Telias Top 10 liste over de mest solgte mobiler i juli ser vi, at danskerne ønsker de bedste telefoner med flest muligheder og lynhurtige 4G-hastigheder. I sensommeren lanceres nye mobiltelefoner, som kan påvirke valget af mobiltelefon yderligere.

”Telias Top 10 liste viser en tydelig tendens til, at de fleste vælger mobiltelefoner, som skaber de bedste muligheder. Ifølge listen er især mobiler med 4G blevet et hit. Her kan danskerne blandt andet udnytte muligheden for streaming af serier fra HBO og surfing med højere hastigheder hvor som helst, når som helst. Sidst, men ikke mindst, ser vi også, at de foretrukne producenter af mobiltelefoner i øjeblikket er Apple, Samsung og Nokia”, siger Christoph Nørgaard, Privatkundedirektør, Mobility, Telia.

Placering
Producent
Model

1
Apple
iPhone 5 16GB Black

2
Apple
iPhone 16GB White

3
Apple
iPhone 5 32GB Black

4
Samsung
Galaxy S4 Black Mist

5
Samsung
Galaxy S4 White Frost

6
Samsung
Galaxy Xcover 2 Titan

7
Nokia
301 Black

8
Nokia
Lumia 520 Black

9
Apple
iPhone 5 32GB White

10
Apple
iPhone 4S 16GB Black

Mobiltelefoner til alle slags segmenter

LG har netop løftet sløret for den spritnye LG Optimus G2 – efterfølgeren til LG Optimus G. Det mest skelsættende ved den nye model er, at blandt andet tænd/sluk-knappen som noget helt nyt er placeret på bagsiden af telefonen. Med en afsindig kraft på 2,3 GHz ligger LG Optimus G2 forrest i feltet som en af de absolut hurtigste smartphones på markedet. Udover en lynhurtig mobiltelefon kan forbrugerne blandt andet glæde sig til 4G, et 5.2″ Fuld HD display samt et imponerende 13 Megapixel kamera.

Udover dette går startskuddet for salget af Nokia Lumia 925 i Danmark den 15. august. Denne model lover et stilrent look med en særlig metalramme, som også skal forbedre lydkvaliteten. Nokia Lumia 925 er en Windows Phone og har et 4,5 tommer stort HD-display. Med det indbyggede Microsoft Excel, Word, Powerpoint og OneNote er mobilen derfor ideel at bruge som en forlængelse af kontoret.

”Det er meget muligt, at Telias Top 10 liste vil blive påvirket af både LG Optimus G2 og Nokia Lumia 925. Samtidig lancerer Sony den spændende Xperia Z Ultra, og HTC kommer med HTC Desire 500, og det bliver spændende at se, om vi får disse producenter ind i top 10 for august eller september. Generelt kan vi konkludere, at danskerne er kvalitetsbevidste og ønsker 4G-mobiltelefoner, så de kan udnytte alle mulighederne med fx HBO og Spotify bedst muligt”, siger Christoph.

Comment here