Branchenyt

Telmore politianmeldt for ulovligt telefonsalg

Du kender det måske godt – telefonen ringer, og i den anden ende sidder der en telefonsælger. Reglerne på dette område er meget klare. Enkelte brancher må godt kontakte dig telefonisk, ligesom virksomheder hvor du er kunde, må kontakte dig med henblik på at høre, om du er tilfreds – men ikke med salg for øjet!

Ønsker en virksomhed, hvor du er kunde, at kontakte dig telefonisk med salg for øje, så kræver det, at du har givet din accept på dette forinden. Og det er lige det der manglede, da Telmore har ringet til forbruger med tilbud om abonnementsaftaler. Og derfor har Forbrugerombudsmanden nu politianmeldt teleselskabet Telmore for at ulovligt at ringe til forbrugere.

Telmore har jf. en pressemeddelelse fra Forbrugerombudsmanden allerede erkendt, ikke havde fået forbrugernes samtykke, før de ringede til dem.

Forbrugerombudsmanden modtog i efteråret 2013 klager fra to forbrugere, der begge uanmodet var blevet ringet op af Telmore med tilbud om en abonnementsaftale. Den ene forbruger var tre gange blevet ringet op af Telmore.

Telmore har oplyst til Forbrugerombudsmanden, at de ringede til forbrugerne uden deres samtykke. Ifølge Telmore var forbrugerne tidligere kunder hos Telmore, og de havde givet deres samtykke til, at teleselskabet kunne kontakte dem med markedsføring via e-mail, men ikke via telefon.

Comment here