AppsNyt tilbehør

TomTom Mobile 5 til Sony Ericsson P910i

TomTom, meddeler i dag, at TomTom MOBILE 5 nu også er kompatibel med den nye Sony Ericsson P910i. TomTom MOBILE 5 benytter avanceret teknologi til at guide brugeren hurtigt og sikkert frem til deres valgte destination, og er det perfekte navigationsværktøj for travle forretningsfolk og smartphone-brugere på farten. Med en række let anvendelige funktioner til ”gadefri” rejse sørger TomTom MOBILE 5 for at brugerne aldrig behøver at bekymre sig om at finde vej.

Det sker ved hjælp avancerede funktioner som TomToms ’state of the art’ routeplanner, der giver brugerne mulighed for at vælge den hurtigste eller korteste rute, eller skræddersy deres egen til f. eks. at undgå vejarbejder eller – afspærringer. ”Det her, er endnu et skridt fremad for TomTom i vores fortsatte bestræbelser på at tilbyde det nyeste inden for personlige navigationsløsninger. Ved at integrere TomTom MOBILE 5 med den nye Sony Ericsson P910i er det vores mål at give brugere mulighed for, at opleve det bedste ved ægte personlig navigation”, siger Harold Goddijn, der er TomToms topchef.

Med TomTom MOBILE 5 bliver den nye Sony Ericsson P910i en af de mest kraftfulde trådløse personlige navigationsløsninger på markedet med ’dør-til-dør’-navigation i et land eller en region.

TomTom MOBILE 5 til Sony Ericsson P910i er tilgængelig på www.tomtom.com, prissat til 299 euro hvilket svarer til ca. 2.200 kr. Vi er i øvrigt lidt forsinket med vores navigationsartikel, men bare rolig, den er på vej.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here