AppsNyheder

TomToms GPS-sportsure er nu kompatibel med Nike+ løbeapp

TomToms (TOM2) serie af TomTom Runner og Multi-Sport GPS-sportsure kan nu forbindes med Nike+. Brugere kan nu måle deres fremskridt, udfordre venner og dele deres successer med Nike+ løbefællesskab og optjene NikeFuel.

“Det her er seneste skridt i et samarbejde med Nike, der begyndte i 2011 med lanceringen af Nike+ sportsurerne, som TomTom var med til at skabe,” siger Morten Flø Nielsen, Country Sales Manager Denmark for TomTom Consumer. “Vi er spændte på at føje en markedsleder som Nike+ til vores liste af platforme til TomTom-brugerne.”

“Uanset om det er en atlets første eller hurtigste løb, så har Nike+ været der til at give den inspiration og information, der motiverer alle løbere. Sammen med de bedste partnere kan vi nu tilbyde disse oplevelser til endnu flere løbere, uanset hvilken enhed de foretrækker at løbe med,” siger Adam Roth, Vicepræsident i Nike Global Running Brand Marketing. “Dette samarbejde handler om løberen – at give ham eller hende endnu flere måder at bruge Nike+ på.”
TomToms GPS-sportsure synkroniserer automatisk til flere løbesider og apps inklusiv Nike+, TomTom MySports, RunKeeper, MapMyFitness, Jawbone, Endomondo og Strava. Man kan også selv manuelt uploade sine aktiviteter til andre åbne platforme og fællesskaber.

TomToms GPS-sportsure måler i realtid bl.a. tid, distance, hastighed, tempo, puls og antal forbrændte kalorier under en aktivitet.

Comment here