Branchenyt

Telia Top 10: De mest solgte mobiler i november

For tredje måned i træk er det Apples nyeste model, iPhone 7, der topper listen over de mest solgte mobiltelefoner i Danmark. Storebroderen, iPhone 7 Plus, er for første gang med i Top 3 efter sidste måneds 6. plads. Men det er Huawei, der er månedens store højdespringer. Fra en 10. plads i oktober indtager Huaweis P9 Lite november måneds tredjeplads.

Med to nye mobiler i Top 3 er der selvfølgelig også to, der er røget ud. Det er gået udover Huaweis egen Y360 (Y3) samt Samsungs Galaxy S7 edge. Begge telefoner falder to pladser til henholdsvis nummer 4 og 5.

Der er to nye telefoner i Top 10 sammenlignet med sidste måned. Både Huawei P9 på 6. pladsen og Apples iPhone 5S på 10. pladsen er tilbage i Top 10. De lå begge lige udenfor Top 10 på oktober måneds liste.

Ud af Top 10 er røget de to Sony-telefoner; Xperia XA og XperiaZ. Begge telefoner er dog kun lige netop røget ud af listen og bejler muligvis til et comeback i næste måned.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here