Nyt tilbehør

Trådløs BT tastatur fra Nokia

For at gøre indtastning af tekst på mobiltelefon-applikationer fra kalender og noter til e-mail og tekstbeskeder hurtigere og nemmere, har Nokia i går introduceret et trådløst BT tastatur. Det trådløse QWERTY-tastatur forbindes via Bluetooth-teknologi til de kompatible telefoner baseret på Serie 60 operativsystemet, inklusiv Nokia 7610 telefonen, som blev lanceret i denne måned samt Nokia 6630 og Nokia 6260 telefonerne, som begge blev lanceret på Nokia Connection konferencen.

”Specielt for de erhvervsfolk, som er på farten og skal håndtere en stigende mængde e-mails, tekstbeskeder og noter med deres mobiltelefon, gør Nokias trådløse tastatur det mere komfortabelt, lettere og mere produktivt at anvende mobile applikationer,” siger Johan Eidhagen, Marketing Manager Nordic, Nokia Multimedia.  ”Det sammenklappelige, trådløse Nokia-tastatur er let og kompakt, så det er nemt at have med rundt i løbet af dagen, og det bringer os et skridt nærmere visionen om et fuldt funktionelt og mobilt kontor.”

Nokias trådløse tastatur er optimeret til et stort forbrug af tekstbaserede applikationer på mobiltelefoner og inkluderer et fuldt QWERTY-tastatur, piletaster i fire retninger og genvejstaster for at sætte tempoet i vejret til hovedterminalens menu samt budskabs-applikationer inklusiv SMS, e-mail og andet. Nokias trådløse tastatur er et perfekt forretningsværktøj og støtter tredjeparts-applikationer. Det trådløse tastaturs layout vil være tilgængeligt på engelsk samt tysk/skandinavisk og applikationerne til de kompatible mobiltelefoner kan få support på engelsk, hollandsk, tysk, fransk, italiensk, spansk, portugisisk, finsk, svensk, norsk og dansk.

Nokias trådløse tastatur får strøm fra to AAA batterier, som muliggør op til 50 timers arbejdstid, vægten er kun 190 gram, og målene er 262 x 87 x 13 i åben tilstand og 133 x 87 x 19 mm i sammenfoldet tilstand.

Nokias trådløse tastatur forventes at være tilgængeligt på det europæiske, asiatiske og amerikanske marked i løbet af fjerde kvartal 2004 til en butikspris på cirka €135 eksklusiv lokale skatter svarende til mindst 1.000 kr. Kan du ikke vente så længe, så har amerikanske Thinkoutside allerede et BT tastatur klar til 149 $ svarende til ca. 900 kr.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here