Nyt tilbehør

Trådløs højtalertelefon til bilen fra Sony Ericsson

FORVANDL DIN BIL til din helt egen trådløse jukeboks med den nye AB900 Bluetooth højtalertelefon, der både gør det muligt at afspille dine yndlingsnumre klart og tydeligt samtidig med, at du foretager og modtager opkald på en sikker måde. Fanget i en kedelig trafikprop? Ikke længere, takket være AB900! Overfør dine yndlingssange fra mobiltelefonen til AB900, og afspil dem højt og tydeligt via din bils lydsystem. Takket være RDS vil du aldrig mere være nødt til at søge efter den rette frekvens for at få dine favoritmelodier til at strømme ud af bilhøjtalerne.                          

AB900 tilbyder en komplet køreoplevelse, og det praktiske display til håndtering af opkald giver nem adgang til dine yndlingsnumre og voicemail med kun et enkelt tryk på en knap, så du kan fokusere på en tryg og sikker kørsel. Med AB900 har håndfri telefoni aldrig været nemmere og mere sikkert! Din musik går automatisk på pause, når du modtager et opkald og fortsætter, når opkaldet afsluttes. Og med 26 timers taletid og en imponerende standbytid på 40 dage, behøver du ikke konstant at tænke på at få batteriet ladet op.

AB900 hjælper dig med at bevare kontakten til dine omgivelser uanset, hvor du er, og uden at du behøver at foretage en besværlig installation, inden du tager den i brug. Og den kan naturligvis flyttes fra et køretøj til et andet uden problemer – bare spænd den bærbare højtalertelefon på din solskærm. Som en ekstra bonus kan AB900 også anvendes på kontoret til konferenceopkald eller hjemme til håndfri samtaler.

Kenneth Møller, National Account Manager hos Sony Ericsson i Danmark og Island, siger: “I forlængelse af den tiltagende lovgivning rundt omkring i verden, som forbyder brugen af telefoner i bilen, tilbyder Sony Ericsson en række højtalertelefoner til bilen, som er lette at installere og giver optimal køreoplevelse, når der både skal køres og snakkes. AB900 er perfekt til kunder, der ofte er på farten, og som ønsker at få det maksimale ud af deres tid i bilen uden at gå på kompromis med sikkerheden.

”Sony Ericsson opgraderer løbende virksomhedens ekspertise på Bluetooth-området for at sikre optimal anvendelse af både telefoner og tilbehør. Den store portefølje inden for biltilbehør inkluderer blandt andet håndfrit udstyr, som gør det muligt for brugeren at kommunikere nemt og sikkert under kørslen.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here