AppsNyheder

Vi tester Facebook Paper

Facebook har nu i USA lanceret en ny Facebook app til iPhone kaldet ”Paper”. Og nej det er ikke som en erstatning til den eksisterende men et alternativ. Og hvilket alternativ!

Indtil videre er app’ en kun tilgængelig for dem med den amerikanske App store, men mobilbladet.dk har siden tidligere i dag haft fornøjelsen at teste Facebook Paper på en iPhone herhjemme. Hvilken forskel. De første udenlandske anmeldelser har været meget euforiske, og vi kan allerede nu tilslutte os fx Ellis Hamburger fra The Verge, der konkludere at dette er den bedste Facebook app til dato!

Vi på mobilbladet.dk er i den grad enig. Til trods for vi først siden i morges har haft mulighed for at teste Facebook Paper, så er vi allerede efter den korte tid ikke i tvivl. Facebook Paper vil være den måde vi i hvert fald i fremtiden vil gå på Facebook med.

Vi vender tilbage med en lidt mere udførlig beskrivelse og test af Facebook Paper og håber selvfølgelig, at Facebooks egen app Paper snart også vil være tilgængelig i Danmark officielt.

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here