BranchenytNyt tilbehør

Watch Phone LG GD910 hos Orange

ALLEREDE I SLUTNINGEN af sidste år, kunne du her på mobilbladet.dk læse om LG’s kommende armbåndsmobiltelefon – aka GD910. Og forleden i Barcelona, blev nyheden vist frem for offentligheden for første gang. Men hvornår kommer den, hvem sælger den og til hvilken pris? Tre spørgsmål som vi ikke kunne få svar på – indtil nu.

Orange har nemlig meddelt, at Orange bliver den første operatør, der vil tilbyde GD910. Mobilen, uret eller hvad vi nu kommer til at kalde modellen i fremtiden, synes måske ikke af ret meget, men det er lykkes LG at udvikle en ”lille” model der er ”fully loaded”. 1,4” stor (lille) touchscreen, Turbo 3G (HSDPA), et kamera til video telefoni samt en intern hukommelse på 2 GB. Ønsker man at telefonere, så parrer man ”mobilen” med et Bluetooth headset, and off you go.

En lang række voice commands skulle gøre det nemt, at betjene GD910. Hvoår præcist modellen kommer i handlen er desværre endnu ikke officielt, men ”Mobile Today” har efter sigende fået at vide, at prisen bliver høj. 500 £ for telefonen med et månedligt abonnement på 40 £ bringer den samlede ”investering” på over 1.000 £, hvilket i kroner og øre er på den forkerte side af 10.000 kr.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comments (1)

  1. […] første forsøg idet LG allerede tilbage i 2009 prøvede LG sig med et Smartwatch som man kaldte ”Watch Phone” GD910. som vi skrev om for 4 år […]

Comments are closed.