BranchenytTablet

Windows tablet Nokia Lumia 2520

Det er en stor nyhedsdag i dag. Microsoft viser noget. HTC sender en HTC One min i ny farve snart på dagen, Nokia holder stor præsentation i Abu Dhabi her til morgen og senere kommer Apple!

Men tilbage til Abu Dhabi. Og Nokia. Og deres første tablet!

Nokias første Windows tablet, Lumia 2520, er designet til at fungere overalt, med et levende 10,1 tommer HD-display, som er designet til at give den bedste læse-oplevelse både indenfor og udenfor sammenlignet med nogen anden tablet. Med udgangspunkt i Nokias store erfaring med mobile enheder kombinerer Lumia 2520 både 4G LTE og WI-FI, et 6,7 megapixel kamera, og for første gang i nogen tablet, Zeiss-optik som lader brugerne tage fantastiske billeder – selv i lav belysning. Lumia 2520 kører på Windows RT 8.1, der giver en personlig oplevelse, som er let at navigere i, og leveres i flere farver med hurtigopladning – den kan oplade op til 80 procent på en time.

Lumia 2520 indeholder en række unikke software-oplevelser, som kun fås inden for Lumia-familien, f.eks. det interaktive spil ”Dragon’s Adventure”, som er udviklet i samarbejde med DreamWorks Animation. Lumia 2520 indeholder også Nokia Storyteller, som er et program udviklet af Nokia, der introducerer en ny måde at organisere og genopleve billeder og videoer på, i form af en fortælling på et kort, såvel som Nokia Video Director, der giver mulighed for at redigere og lave endnu flere kreative film med Lumia 2520. Med integreringen af korttjenesten HERE er Nokia Lumia 2520 den eneste tablet med offline kort, der giver en hurtig og pålidelig kortoplevelse.

Nokia har udviklet et unikt og stilet stykke tilbehør til Lumia 2520, som har flere fordele: Nokia Power Keyboard. Med op til fem timer ekstra batteritid og to indbyggede USB-porte slipper du for at bekymre dig om, hvorvidt batteriet slipper op. Nokia Power Keyboard er et funktionelt tastatur, der samtidig fungerer som et cover til Lumia 2520. Microsoft Office og Outlook er præ-installeret, og sikrer, at du enkelt og effektivt kan arbejde, mens du er på farten.

Nokia Lumia 2520 kommer i blank rød og blank hvid, mat cyan og mat sort. Tabletten bliver shippet fra fabrikkerne i løbet af fjerde kvartal 2013 med en vejledende udsalgspris på USD 499 ekskl. moms.  I første omgang lanceres tabletten i USA, Storbritannien og Finland, og andre lande vil følge herefter. Det er stadig for tidligt at sige, om eller hvornår Lumia 2520 kommer til Danmark.

Nokia Power Keyboard sælges separat med en vejledende udsalgspris på USD 149 ekskl. moms.

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comments (1)

  1. […] Da Nokia i oktober måned i Abu Dhabi præsenterede deres første tablet, var der tvivl om Lumia 2520 overhoved vil komme til Danmark. Men i november fik piben en ny lyd, og Lumia 2520 landede i Europa. Om end først kun i England. Men nu – nu er det sikkert, at Lumia 2520 også officielt kommer til Danmark. Det bliver i sammenarbejdet med Telenor. […]

Comment here