Nye mobiltelefonerNyheder

Xperia XZ Premium

Sony Mobile præsenterer en række nye smarte produkter og koncepter på Mobile World Congress 2017 og styrker dermed sin position som fornyer i kommunikationsbranchen.

– Vi var først med vandafvisende smartphones, først med 4K-skærm i en smartphone og har længe været teknisk ledende indenfor smartphonekameraer. Nu tager vi næste step i udviklingen af vore smarte produkter med verdens første Super slowmotion i en smartphone og verdens første 4K HDR-smartphoneskærm. I maj lancerer vi desuden Xperia Touch, som er et nyt og revolutionerende interaktivt display til apps, interaktion og underholdning, udtaler Rikard Skogberg, der er nordisk PR- og produktchef for Sony Mobile.

Xperia XZ Premium

Intelligens til næste niveau

Xperia XZ Premium registrerer brugerens adfærd, tilpasser sig og giver anbefalinger baseret på brugerens adfærd, så den giver den smarteste og mest personlige brug til nu. Batteriet maksimeres med Smart Stamina, som nøje viser, hvor længe den nuværende opladning strækker med brugerens normale brugsmønster og advarer dig om, hvis du risikerer at gå tør for strøm, inden dagen er slut. Med Battery Care[v] og Qnovo Adaptive Charging beskyttes batteriet mod unødvendig slitage og opnår op til dobbelt så lang levetid. I Norden leveres Xperia XZ Premium desuden med lyn-laderen UCH12W.

Lyd & gaming

Med High Resolution Audio-afspilning og DSEE HX™-teknologi er lyden i Xperia XZ Premium i topklasse. Telefonen opskalerer streamet musik og mp3-filer til tæt på high-res-kvalitet, mens du med LDAC aktiveret undgår tab af kvalitet, når du spiller musik trådløst, fordi du på den måde overfører tre gange flere lyddata end med normal Bluetooth.

Ved at sammenkoble telefonen med din PlayStation®4-konsol kan du spille spillene i displayet, som takket være processoren, hukommelsen og 4K-skærmen gør spiloplevelsen bedre end nogensinde tidligere.

[ii] Xperia™ XZ Premium har en 4K UHD (2160 x 3840 pixels) High Dynamic Range 5,5”-skærm. Kontrolleret af Strategy Analytics SpecTRAX Service mod over 9 800 publicerede specifikationer for skærme til smartphones. Korrekt frem til den 16 december 2016.

Xperia™ XZ Premium og XZs er vand- og støvafvisende, så der er ingen fare, selvom du skulle blive overrasket af regn eller har behov for at skylle telefonen under vandhanen. Men husk: alle porte og beskyttelser skal være helt tillukkede. Du bør ikke: lade enheden havne helt under vand eller udsætte den for havvand, saltvand, kloreret vand eller væsker som for eksempel drikkevarer. Misbrug og fejlagtig brug af enheden ophæver garantien. Enheden er udelukkende testet efter beskyttelses klassificeringen IP65/68. Mere information findes på www.sonymobile.com/waterresistant. Vær opmærksom på, at Xperia™ XZ Premium har en USB-port uden aflukning til tilslutning og opladning. USB-porten skal være helt tør, inden du oplader enheden.

[v] Battery Care oplader din telefon til 90 % og venter derefter med at oplade til 100 % lige før, du normalt tager af sted for dagen.

 

  Xperia XZ Premium
Mål

Vægt

156 x 77 x 7,9 mm

195 g

Design Fingeraftrykslæser til hurtig og sikker oplåsning
IP65 / IP68 vand- og støvafvisende4

Corning® Gorilla® Glass 5 (både for og bag)

Processor Qualcomm® Snapdragon™ 835 64-bit processor
Hukommelse RAM: 4 GB

Flash: 64 GB UFS

(Understøtter microSD™-kort op til 256 GB)

Skærm 5,5” 4K HDR

TRILUMINOS™ Display for mobile
X-Reality™ for mobile picture engine

Opkobling LTE Cat16, 4×4 MIMO

NFC

Bluetooth 4.2

USB Type-C 3.1

Batteri 3230 mAh

Smart STAMINA
Qualcomm® Quick Charge 3.0
Qnovo Adaptive Charging
Battery Care

 

Kamera 19 MP Motion Eye

1/2.3” Exmor RS™ for mobile image sensor
25 mm wide-angle F2.0 G-lens
960 fps Super Slow Motion
Predictive Capture

Triple image sensing

Predictive Hybrid Autofocus

0,5s Quick Launch and Capture

5-axis stabilization (for video)
4K video recording

Selfiekamera 13 MP 1/3.06” Exmor RS™ for mobile image sensor

22 mm wide angle lens

F2.0
ISO6400

Lyd & underholdning DNC: digital noise cancelling
DSEE HX: hæver kvaliteten på mp3-filer og streamet lyd
Hi-Res Audio
AHC: optimerer lyden i kablede hovedtelefoner
LDAC: højere kvalitet med BT-hovedtelefoner
PS4™ Remote Play
Planlagt lancering Månedsskiftet maj/juni 2017
Vejledende cirkapris 5 999 Dkr
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here