Branchenyt

YouSee og TDC giver kunderne fri data

800.000 mobilkunder hos YouSee og TDC kan fra og med i dag se frem til tre måneders fri data på mobilen. Det sker som en markering af, at YouSee og TDC slår sig sammen til ét fælles teleselskab.

I dag modtager over 800.000 mobilkunder en sms fra deres teleselskab med en rigtig god nyhed. Er du privatkunde hos YouSee eller TDC får du fri data på mobilen fra i dag og helt frem til 31. maj 2016. Det er YouSee, der står bag den gode nyhed. Det sker for at fejre, at YouSee og TDC slår sig sammen til et selskab under navnet YouSee.

”Vi vil gerne vise kunderne, at vi mener det, når vi siger, at vi værdsætter dem. Derfor er det også helt centralt, at vi imens vi arbejder på at lægge TDC sammen med YouSee, får mindet kunderne om, at de har det bedst hos os,” fortæller YouSee-direktør René Brøchner.

Fri data kampagnen gælder for alle privatkunder, der har et mobilabonnement hos TDC og YouSee med data inkluderet. Det betyder, at alle eksisterende mobilkunder hen over de næste tre måneder frit kan uploade billeder, høre musik, dele videoer og streame film på farten uden at skulle tænke på, om de ryger gennem deres dataloft.

Teknologisk Institut: Danmarks bedste mobilnet
Samtidig med at YouSee giver alle kunder fri data, får kunderne også mulighed for selv at teste Danmarks bedste mobilnet.

”Vi giver fri data for at markere sammenlægningen af YouSee og TDC. Og når det sker i samme uge, som Teknologisk Institut konkluderer, at vi har Danmarks bedste mobilnet, kan jeg selvfølgelig kun opfordre alle vores kunder til at surfe og streame løs, så de ved selvsyn kan se, hvor godt vores netværk er,” siger René Brøchner.

 

FAKTABOKS:

Hvornår får kunderne fri data:
– 
I perioden 1. marts til 31. maj 2016.

Hvem får fri data:
Alle eksisterende TDC og YouSee mobilkunder, der har data:
– Inkluderet i abonnementet
– Tilkøbt/tilvalgt data-pakke

Tilbuddet gælder ikke:
– 
Nye kunder oprettet 1. marts 2016 og derefter
– Kunder der opsiger deres abonnement eller ekstra datatilkøb
– Mobilt Bredbåndskunder
– Prepaid kunder/Forbrugsafregnet kunder

Det med småt:
– 
Gælder kun i Danmark
– Gælder kun mobilabonnementer med data og ikke mobilt bredbånd

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here